Annonce
Film

Billetsalget åbner i dag klokken 12: Verdensstjerne kommer til Dragør

Viggo Mortensen besøgte i 2015 Dragør Bio sammen med sin skuespillerkollega Ghita Nørby for at promovere filmen “Jauja”. Nu vender han tilbage. Foto: Dragør Bio


Annonce

Når Dragør Bio på torsdag har forpremiere på filmen 'Falling', bliver det med en særlig premieregæst: Verdensstjernen Viggo Mortensen.

Falling er Viggo Mortensens debut som instruktør, og han spiller også selv hovedrollen i filmen, der handler om en konservativ far, som flytter fra landet til Los Angeles for at bo med sin homoseksuelle søns familie.

Der er rød løber og champagne til de heldige, der får billetter til forpremieren. På grund af coronarestriktionerne må der kun være 53 gæster i biografen, og de kan få fornøjelsen af at opleve Viggo Mortensen fortælle lidt om filmen og svare på spørgsmål, inden filmen starter klokken 20.

Mon ikke, der bliver rift om billetterne, der sættes til salg i dag mandag klokken 12 på dragoerbio.dk.

Viggo Mortensen har en helt særlig tilknytning til Dragør, hans kusine Mette Jansen er nemlig formand for Dragør Bio, så den lille, hyggelige biograf i Dragørs gamle by fik også i 2015 besøg af verdensstjernen, da han sammen med skuespiller Ghita Nørby skulle promovere filmen Jauja.

Viggo Mortensen blev verdenskendt, da han spillede Aragorn i Ringenes Herre-triologien, men han har spillet med i en lang række film, blandt andre ”Eastern Promises”, ”Captain Fantastic” og ”Green Book”. Han er blevet nomineret til en Oscar tre gange, er netop fyldt 62 år og er søn af en amerikansk mor og en dansk far.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

DEBAT

Langelinie tilbage til københavnerne

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Klumme

Som kornet i jorden

Annonce