Annonce
CORONA

Opdatering: Flere end 20 Kastrup-svømmere smittet med corona

Kastrup Svømmehal. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Svømmeklubben Kvik Kastrup havde i efterårsferien lejet sig ind hos Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Sportscentret måtte mandag lukke den lokale svømmehal, efter flere af Kvik Kastrups ungdomssvømmere og træner er konstateret coronasmittede.

Amager Bladet har været i kontakt med Kvik Kastrups klubchef Kaj Flyger. Han kan ikke oplyse om antallet af smittede, men bekræfter, at der er tale om lige i underkanten af 25 svømmere.

Det er umuligt at sige, hvordan svømmerne er blevet smittet.

Kaj Flyger fortæller, at svømmerne og træneren er i isolation, og at klubben kræver endnu en coronatest, før de får lov til at vende tilbage til svømmehallen på Røllikevej.

Mandag var politiet forbi svømmehallen for at tjekke coronarestriktionerne, som ifølge Kaj Flyger lever op til myndighedernes krav. Politiet gik da også ganske hurtigt igen.

Kaj Flyger understreger, at ingen skal være bekymret for at tage en dukkert i svømmehallen.

Annonce

Kommunen orienteret

Tårnby Kommune oplyser nu, at Kvik Kastrup har orienteret kommunen om, at den efter dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed forsat kan undervise svømmehold og træne konkurrencehold, blot klubben følger Sundhedsstyrelsens regler.

Ligeledes har deres instruktører, trænere, fastansatte og frivillige forældre fået klare instrukser i forhold til, hvordan klubben agerer i forhold til Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce