Annonce
Trafik

Folk er rasende og bekymret: Er 130 km/t nok til at I reagerer?

Her ses nogle af skaderne, fra da en bilist lørdag 3. oktober kørte galt ved Valby Station. Bilerne på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Foto: Jens Mouvielle
Annonce

Læserbrev: Jeg skrev et Facebook-opslag i en gruppe for Valbyborgere sidste weekend, hvor over 330 mennesker tilkendegav sig og 100 kommenterede det.

Det lød:

- Jeg bor på Søndre Fasanvej på ottende år. Jeg synes, det er fuldkommen vanvittigt, hvordan trafikken i de sene aftentimer brager derudaf, især på strækningen mellem Valby Station op til Roskildevej. Hvis de (fartbøllerne) kan ramme grønt på hele striben, går farten hurtigt op over det dobbelte af, hvad der er tilladt. Efter uheldet i weekenden, hvor en vanvidsbilist tog fem meter hegn og tre lysreguleringer, har jeg behov for at råbe nogen op.

En ting er, at de skader sig selv, når det går galt, men det er uacceptabelt, når det gang på gang går ud over uskyldige mennesker, der befinder sig på en sen gåtur eller lignende på det forkerte tidspunkt.

Jeg vil rigtig gerne tage lead på at råbe nogle politikere, kommuner eller noget 3. op. Jeg er blot interesseret i, om der er opbakning eller det bare er mig, der er gammel og træt af gaderæs?

Det viste sig, at jeg langt fra er alene.

Valby Station. Liv Dupont er træt af, at folk kører som gale på strækningen. Hun savner politisk ansvar. Bilerne på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Foto: Jens Mouvielle

Folk er rasende og bekymrede over, hvordan fartbøller får lov at rasere gaderne omkring Valby Langgade, Søndre Fasanvej, Toftegårds Alle og hele pigekvarteret bag Langgade.

Jeg personligt oplever ofte, at personer overhale i modsatte kørebane, ligesom de kører på fortovet, hvis tålmodigheden bliver for presset, flyver over brostenene og når den er helt god, tager de gerne et rød lys for at bevare deres vandvidsfart. I dont get it!


Hvordan kan en Range Rover lørdag 3. oktober om morgenen ved Valby Station tage hele fem meter hegn og tre lysreguleringer uden der er nogen, der snakker om hvad der går galt? Det er jo ikke ligefrem et enkeltstående tilfælde, hvis man kigger over de seneste år.

Liv Dupont


Hvordan kan en Range Rover lørdag 3. oktober om morgenen ved Valby Station tage hele fem meter hegn og tre lysreguleringer uden der er NOGEN, DER SNAKKER OM, HVAD DER GÅR GALT? Det er jo ikke ligefrem et enkeltstående tilfælde, hvis man kigger over de seneste år.

Hvis det ikke havde været for corona og det havde været en ganske almindelig lørdag morgen klokken 05.30, havde der garanteret været en masse fulde mennesker omkring stationen. Hvem ved om nogen udover personen i bilen var røget med i det vanvidshow?

Hvad kunne være en løsning? ja – den er svær, fordi personerne bag rattet sikkert vil køre lige så stærkt igen, når de har muligheden for det. Men skal vi bare stå og se på og acceptere det?

Yderligere indsats fra politiet er et bud. Det samme er permanente stærekasser eller bump hele vejen rundt om Valby. Jeg kender ikke løsningen, men noget skal der ske, for det har aldrig været så slemt i de snart otte år, jeg har boet på adressen.

Skyldes det de nye super lækre leasingbiler, hvor unge mænd kan lease en stor luksus Mercedes til ingen penge og tillader sig selv at køre fuldkommen som det passer dem eller noget helt andet? Jeg ved det ikke, jeg ved bare, at jeg og mange andre har fået nok.

Det burde være en stor prioritet fra politiets side at komme det her problem til livs, og jeg synes de offentlige myndigheder skal tage ansvar nu!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Et gymnasieliv med mundbind

KøbenhavnLIV

Børns Vilkår: Når børnechecken fjernes, peger det direkte tilbage på Københavns Kommune

Debat

Brug kulturlivet - også under corona

112

Efterlyst flugtbilist anholdt af politiet: Vi har en stærk formodning om at det er ham der kørte bilen

Valby

Minister fordømmer flugtbilist efter femårig piges død: - Jeg har sjældent set magen til fej og krysteragtig adfærd

Annonce