Annonce
KøbenhavnLIV

Frem-festen er sat på pause: »Stå sammen og støt«

De trofaste Frem-fans må blive væk fra stadion i mindst et par uger. - Foto: Rikke Milling (arkiv)

De mange tilhængere af BK Frem havde glædet sig til første hjemmekamp på lørdag, men de må gemme på glæden lidt endnu. Klubben beder dens fans om at stå sammen og støtte økonomisk.

Annonce

Der var lagt op til en københavnerfest i fodboldland på lørdag, hvor BK Frem skulle spille den første hjemmekamp mod Skovshoved. Alle kampe i Superligaen og 1. division var nemlig aflyst, så flere fodboldglade københavnere end sædvanligt kunne have smovset i 2. divisionsopgøret i Valby Idrætspark.

Dét bliver ikke til noget nu.

Divisionsforeningen lukker nemlig ned for al fodbold i de næste to uger. Efter statsministerens pressemøde onsdag aften har man således udskudt de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker, foreløbig i to uger. Det betyder konkret, at den allerede udskudte kamp torsdag aften mellem AGF og Randers ikke bliver spillet, ligesom kampene i de næste to runder heller ikke bliver afviklet, skriver foreningen i en pressemeddelelse torsdag.

»Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere,« lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Annonce

Afhængig af tilskuerne

Den beslutning efterlader BK Frem i et økonomisk tomrum på grund af manglende entréindtægter og salg på stadion, forklarer klubben på sin hjemmeside:

»Corona er over os og klubben er helt afhængig af tilskuere på lægterne.

Også Boldklubben Frem og dansk fodbold har et ansvar for at bidrage til at mindske udbredelsen af Corona, og der er ingen tvivl om, at vi skal leve op til det ansvar. Samtidig har det store økonomiske konsekvenser for klubben. Alle, der kan, opfordres til at støtte økonomisk. Stå sammen om Frem og støt på Mobilepay: 464325,« appellerer klubben.

Situationen rammer også klubhusets café, som har aflyst den store frokostbuffet inden kampen, som altid er et hyggeligt tilløbsstykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce