Annonce
KøbenhavnLIV

Gift på nul komma fem: Vesterbro-kirke tilbyder lynbryllup

Her ses en vielse fra foråret i Sct. Matthæus Kirke, hvor 16 par blev viet til drop in-bryllup. - Foto: Sct. Matthæus Kirke.
Annonce

KÆRLIGHED: Normalt forbinder man et bryllup med en stor, dyr fest og en lang række forventninger, som man for alt i verden vil leve op til. Men sådan behøves det ikke at være.

På Vesterbro tilbyder Sct. Matthæus Kirke nemlig et såkaldt drop in-bryllup lørdag 28. september, hvor forelskede kan komme forbi og blive gift uden nogen form for tilmelding.

Da folkekirken på Vesterbro for første gang inviterede til drop in-bryllup i foråret, valgte 16 par at blive viet. Det var med andre ord en stor succes, lyder det fra sognepræst Birgitte Kragh Engholm.

»Det var en dag af de sjældne. Vi er vant til at have meget kærlighed i kirkerummet, men til det sidste drop in-bryllup slog vi alle rekorder«, siger hun og fortsætter:

»Aldrig har vi haft så megen kærlighed i rummet fra de elskende, der kom alene, til dem, der havde medbragt deres nærmeste, og de elskende, der havde et kæmpe entourage med. Det var virkelig smukt og meget bevægende,« siger hun.

Hvis man overvejer at blive viet i Sct. Matthæus Kirke lørdag 28. september, finder drop in-brylluppet sted kl. 14-18, og man skal bare medbringe prøvelsesattest, som man kan bestille på borger.dk.

Den ene halvdel af parret skal desuden være medlem af folkekirken. Sct. Matthæus Kirke har adressen Matthæusgade 31.

nmb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sommercamp var kæmpe succes

Annonce