Annonce
KøbenhavnLIV

GoBoat tester varmeapparater i bådene

GoBoat sejler ud fra Islands Brygge. Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix.
GoBoat forlænger sæsonen, men frygt ej regn, rusk eller kulde, for bådene bliver overdækket med biminier og får testet varmeapparater.
Annonce

Efterårets og vinterens regnfulde og råkolde vejr skal ikke længere være en forhindring for en sejltur i Københans Havn. GoBoat har nemlig vejrsikret flere af deres både med biminier, som er en specialdesignet overdækning. Det betyder, at gæsterne altid kan sejle tørre på opdagelse i havnen. Derudover bliver der testet varmeapparater i bådene, så kulde ikke længere er en udfordring for at sejle i vintermånederne.

- Når man booker en båd med bimini, skal man tage højde for, at man ikke altid kan vælge alle ruter rundt i havnen. Vandstanden kan forandre sig på kort tid. Men man får besked, når man tjekker ind. Både med Bimini koster kun 50 kroner mere end normale både. Og skal man have en båd med varmeapparat kan den tilkøbes ved bookingen, fortæller Eric Ziengs fra GoBoat.

Annonce

Mission Søstjerne

GoBoat har også lagt planer for den forestående efterårsferie med 'Søstjerne Missionen' for fem til 12-årige.

'Søstjerne Missionen' er et læringsunivers for børnefamilier. GoBoat uddanner fremtidens søstjerner både på land og til vands igennem en række maritime opgaver.

Missionen foregår på land i den første time, og her vil de yngste kaptajner blive klogere på sejlregler, færden på vandet, de lærer at lave knob/stik, at lave et hjemmebygget kompas og lærer hvor vigtigt det er at passe på vores natur. Herefter venter en én times sejltur med familien, hvor der også vil være overraskelser og opgaver undervejs. Efter sejltuen vil de seje og modige søstjerner modtage et diplom.

'Søstjerne Missionen' afholdes fra torsdag-lørdag 15.-17. oktober med to timeslots pr. dag fra kl. 12.00-14.00 og kl. 16.00-18.00.

Prisen for 'Søstjerne Missionen' er 599 kr. pr. båd, hvor man kan være op til otte personer (personen der sejler båden skal være fyldt 18 år).

Tilmelding sker via formular på goboat.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Stoffer gemt i te og kager

Vesterbro

En snak om: Sorg og selvmord

Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Den største beslutning

Annonce