Annonce
Byliv

Godt nyt for badeglade københavnere: Endnu en dyppezone klar til brug

En dyppezone er en lille mobil badezone, der kan bruges som badeøer om sommeren og til vinterbadning, når kulden melder sig. Nu kan københavnere, der nyder at bade, få glæde af endnu en. Pr-foto

Nu kan badeglade københavnere glæde sig over, at endnu en dyppezone er åbnet i Københavns Havn. Den kan benyttes året rundt - faktisk allerede nu for dem, der nyder en iskold dukkert.

Dyppezonen har fundet vej til Kalvebod Bølge i denne uge, og den er bygget efter helt samme koncept som den første, der åbnede tidligere på efteråret. Dog har den nye dyppezone fået et lidt anderledes udseende: Den er nemlig rektangulær med et større basin, hvor den første er ottekantet.

- Flere badesteder betyder flere muligheder for sikker badning i havnen, og derfor er det skønt, hver gang vi kan indvie et nyt badested. Dyppezonerne er vores nyeste type badefacilitet, og det særlige ved dem er, at de dels kan flyttes rundt og være mobile badezoner, og at de er udstyret med en justerbar bund. Bunden gør dem særligt velegnede til vinterbadning, så københavnere med hang til kolde dyp kan tage dem i brug allerede nu, pointerer Franciska Rosenkilde (Alt.), der er kultur- og fritidsborgmester, i en pressemeddelelse.

Annonce

Begge dyppezoner kan flyttes rundt efter behov, men vil som udgangspunkt blive placeret i havnens eksisterende badezoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce