Annonce
Byliv

Graffitikunst og bogreception -nu får I meget mere Magiske Mads

Visualisering af gavlen, som den kommer til at se ud. Foto: Gunnar Wille
Annonce

Nu er der snart meget Mere Magiske Mads: Gunnar Willes børnebogsserie om Mads kommer på mange opfordringer nu ud i en sprit ny revideret samleudgivelse af de første tre historier om Magiske Mads.

I den forbindelse bliver det kun meget mere magisk, når forfatteren bag bøgerne Gunnar Wille med to af hans graffiti-comrades, Peter Andersen og Martin Frandsen, hiver den brede pensel frem og maler et gavlmaleri ved Valby Bibliotek (Skolegade 2A og 2B) med Magiske Mads som det centrale motiv.

Gavlmaleriet er for kunster og forfatter Gunnar Wille kulminationen på den lokale kunsters karriere. Gavlmaleriet kommer nemlig til at indbære nogle af kunstnerens egne mest velkendte motiver samt afspejle sig i den lokale Valby-charme.

Visualisering af gavlen, som den kommer til at se ud. Foto: Gunnar Wille

Og det bliver med blod, sved og tårer at kunsten på gavlen bliver til, for den lokale kunster lider nemlig af højdeskræk. Men når Gunnar Wille og hans kompagnoner har fast jord under sålerne, skal man være velkommen til at komme og få en snak, samt se hvordan kunstværket skrider frem.

Med forbehold for Covid-19 og det danske efterårsvejr, afholdes der udgivelsesreception torsdag 15. Oktober 16-18 på Valby Bibliotek, hvor alle er velkommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce