Annonce
Ny udstilling

Høj, blå-lang udstilling: Det skal du se på Hovedbanegården

Den nye udstilling på Hovedbanegården. Til højre ses den 6,5 meter høje skulptur af pukkelhvalen. Foto: Mathilde Grafström / Greenpeace
Annonce

Når du næste gang forbipasserer Københavns Hovedbanegård, kan du opleve en spritny udstilling med blandt andet en 6,5 meter høj skulptur af en pukkelhval med sin baby.

Miljøorganisationen Greenpeace Danmark har nemlig forvandlet de historiske rammer på Hovedbanegården med udstillingen 'Et Hav af Håb'. Udover skulpturen af pukkelhvalen kan du opleve havets lyde, lysinstallationer og plastaffald indsamlet på danske og svenske strand.

- Vi glæder os meget til at invitere det store antal danskere, der hver dag færdes på Hovedbanegården til at udforske den unikke verden, der findes under havets overflade, fortæller Sune Scheller, kampagneleder for hav og olie i Greenpeace.

Udstillingen er ikke blot en udstilling, men også en underskriftsindsamling, hvor borgere har mulighed for at give deres underskrift i i håb og opråb for havene på et klistermærke, der bliver en del af udstillingen.

'Et Hav af Håb' løber frem til 1. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce