Annoncørbetalt indhold

Har du en sund nok hverdag? 

Annonce

En problemstilling stort set alle lever med, er hvorvidt vi lever et sundt nok liv. Sandheden er nok, at stort set os alle kunne leve endnu sundere, end vi gør i forvejen. Hverdagen er fyldt med dårlige vaner og usunde tendenser, og faktisk er det utrolig svært at leve så sundt, som du i virkeligheden bør. Der er stort set altid noget, du kan gøre bedre eller anderledes, så du får en sundere hverdag. Det er trættende og nogle gange rigtig svært at forholde sig til - der er jo en grund til at nytårsforsæt aldrig holder i særlig lang tid. Det er svært at ændre så meget i sine vaner, at du på kort tid bliver et nyt og bedre menneske. De dårlige vaner vinder som oftest indpas i dit liv igen efter relativt kort tid. Der er dog nogle ganske simple ting, du kan gøre for at få en sundere hverdag. Her snakker vi ikke løbeture på tre kilometer eller mere, grøntsager til hvert måltid eller grøn the i stedet for morgenkaffen. Vi snakker små ændringer i dit liv, som rent faktisk er nemme at forholde sig til og vænne sig til. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre dit liv lidt sundere. 

Annonce

Please stand up 

Jeg tror egentlig at rigtig mange af os danskere ville ønske, at vi dyrkede mere motion, end vi gør. Det forholder sig bare sådan, at vi ikke alle har tid til at løbe eller træne flere gange i ugen. Med en arbejdsdag på otte timer og en masse andre forpligtelser, er det ikke meget tid der er i overskud til at skulle slæbe sig selv i fitnesscenteret - og endnu sværere bliver det, hvis motivationen heller ikke er der. Det er dog utrolig usundt for kroppen at sidde så meget ned, som folk der har et kontorjob nu engang gør. Derfor kan en løsning for de mange timers stilstand være, at du har en aftale med dig selv om, at du hver anden time sørger for at rejse dig og gå en lille tur rundt på kontoret - eller hvis du har hæve/sænkeborde sørger for at stå op næsten lige så meget, som du sidder ned. Det er desuden vigtigt, at du retter ryggen og holder dit hoved direkte i forlængelse af rygsøjlen, så du ikke sidder, står eller går i en foroverbøjet position og falder sammen i ryggen. Ting som disse gør, at du holder din krop sund, og ikke får dårlig ryg. Også at forære dig selv en omgang massage i ny og næ kan være alfa omega for din sundhed. Massage er godt for så mange forskellige ting, og især dine muskler og led. Hvis du er en af dem der har et meget stillesiddende job, kan det være yderst forebyggende for eksempelvis diskusprolapser, hvis du sørger for at få massage af og til. Book din næste massage hos RaskRask lige her. 

Annonce

Vand, vand og atter vand

Det kan ikke siges nok gange - vand er sundt. Vand er vigtigt. Vand er faktisk livsnødvendigt. Alligevel er der alt for mange af os danskere, der simpelthen drikker alt for lidt vand. Vi mennesker har brug for minimum 1,5 liter væske i døgnet ifølge de officielle anbefalinger. Hvis du er et sted, hvor det er meget varmt, har du brug for mere end det. Prøv derfor at inkorporere i din dagligdag, at du minimum fylder din vandflaske op tre gange i løbet af dagen - hvis du har en 0,5 liters vandflaske vel og mærke. Netop at drikke af vandflaske er en god måde at få drukket sine 1,5 liter vand på, uden konstant at skulle fylde et glas op. Derfor får mange personer faktisk drukket mere vand, hvis de drikker af en flaske. 

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Klumme

Revykongens villa

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Byliv

Stor donation skal løse problemet på Anker Jørgensens Plads: Nu kan vi gøre en forskel

Annonce