Annonce
Jernbanebyen

Her er de fem finalister, der skal kæmpe om Jernbanebyens arkitektkonkurrence

Grundejerne i Jernbanebyen har nu udvalgt de fem finalister til at udvikle den nye bydel. Foto: Luftfotodanmark
Annonce

Grundejerne i Jernbanebyen, DSB Ejendomsudvikling og Freja Ejendomme, har nu udvalgt fem særdeles stærke hold af arkitekter, med både danske og internationale erfaringer inden for byudvikling.

Konkurrencen starter i november og løber frem til marts 2021, og de fem hold er ledet af henholdsvis BIG SLA, COBE, Snøhetta, Vandkunsten Holscher Nordberg og WERK Arkitekter.

De blev udvalgt ud fra et ekstraordinært og imponerende felt af hele 30 ansøgende hold, der ønskede at sætte deres præg på den kommende bydel.

Med i grundlaget for udviklingen af den kommende bydel, er også en lang række forslag og idéer fra interesserede borgere og foreninger, som har benyttet sig af muligheden for at give deres besyv med om Jernbanebyen.

Arkitektkonkurrencen gennemføres uden der nødvendigvis findes én enkelt vinder, men hvor det er muligt at kombinere gode forslag fra flere hold i den helhedsplan, som skal udarbejdes, når konkurrencen er slut.

De fem udvalgte teams skal over de kommende måneder arbejde på at sætte konkrete billeder og idéer på fremtidens Jernbanebyen med boliger, arbejdspladser, offentlige institutioner og alt det, der binder en bydel sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

DEBAT

Langelinie tilbage til københavnerne

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Klumme

Som kornet i jorden

Annonce