Annonce
Oplevelser

Hold J-dag hos Bootleggers eller stream den hjemmefra: Spritny caribisk julejazz og Jinglebelly juleøl

Bootleggers Craft Beer Bar sidste efterår, før coronaen havde fået os til at lægge afstand. Foto: Gustav Bruun Rasmussen
Bjarke & The Beerbellys optræder med et nyt jazznummer på sognegårdens balkon overfor og der er premiere på en ny julebryg, når Bootleggers Craft Beer Bar i Holmbladsgade holder J-dag 6. november.

Vi skal passe på hinanden, holde afstand og gå tidligere hjem fra turen i byen. Så nu har jazzbandet Bjarke & The Beerbellys og mikrobryggeriet BrygBrygBryg strikket en J-dag sammen fredag 6. november, der skal være et modstykke til J-dagens traditionelle kampdruk.

Eventet foregår hos Bootleggers Craft Beer Bar i Holmbladsgade, men du kan også hente den  nye juleøl Jinglebelly forinden, tage den med hjem og sk(r)åle med og streame J-dagen derfra.

Den nye, helt vilde julesang med Bjarke & The Beerbellys, der også hedder Jinglebelly, får man at høre via en QR-kode, der er trykt på den nye juleøl fra BrygBrygBryg. Tropper man op i Holmbladsgade, kan man opleve livejazz med det crazy band skråt over for Bootleggers.

- Nathanaels Kirkes sognegård har en stor balkon ud til gaden, og der skal Bjarke & The Beerbellys spille. Det er lidt svært her i coronatiden at holde en livekoncert i en lille, hyggelig bar, så jeg snakkede med kirken, og så fik de lov at stå på balkonen. Vi lægger så hus til eventet og sælger øllen, så det bliver både en smage- og lytteoplevelse. Der bliver også solgt andre lækre to-go øl, og vi sørger selvfølgelig for håndsprit og at alle coronarestriktioner bliver overholdt, fortæller Gustav Bruun Rasmussen fra Bootleggers Craft Beer Bar.

Først til mølle

Jinglebelly-julebryggen er en funky spicy Dark, håndbrygget i et begrænset nummereret parti på 261 enheder, fortæller BrygBrygBryg. Den er syrlig og brygget på rigelige mængder ristet malt og krydret med kanel og kardemomme.

Man tilmelder sig det gratis, virtuelle event ved at sende en mail til jinglebelly2020@gmail.com og skrive, om man vil hente sine øl i Holmbladsgade her i København eller i Aarhus, hvor en anden ølbar også deltager.

Få dage inden eventet får man en mail med information om pickup og kan så afhente sin ”Jinglebelly”-julebryg. Og man skal være hurtig med tilmeldingen, for der er kun 100 nummererede flasker, og én person kan max. hente to stk.


Vi lægger så hus til eventet og sælger øllen, så det bliver både en smage- og lytteoplevelse.

Gustav Bruun Rasmussen


Det virtuelle event har derimod ubegrænset deltagerkapacitet og kan streames live via facebooksiderne hos både Bjarke & the Beerbellys, BrygBrygBryg og Bootleggers. Det hele begynder klokken 16 med en velkomst, 16.15 foregår den første talk og ølsmagning, 17 den første livemusik. Så er der lodtrækning 17.30, hvor de nummererede ølflasker fungerer som lod og gevinsten er BrygBrygBrygs flydende adventskalender. Og så gentages talk og ølsmagning 17.50 og livemusikken 18.35.

Bjarke & The Beerbellys nye julesang består af traditionelle jazzband-instrumenter, men nummeret er bygget op som en moderne popsang, lyder som en mambo og får selskab af en juleskeptisk tekst, som hylder ølmaven og løber fra traditionerne.

Hvis du har fået lyst til mere fest i lille format, ja så har vi allieret os med Bjarke & The Beerbellys. Du kan vinde en privat koncert med bandet. Hold øje med vores Facebookside Ama'rLIV i morgen tirsdag eftermiddag.

Annonce

Holdt omsætningen

Bootleggers kan her 1. november faktisk fejre et års fødselsdag i Holmbladsgade. Men hvordan har ølbaren klaret coronarestriktionerne?

- Jeg lavede baren om til en takeaway, og ved hjælp af patentpropflasker og vores hjemmebrygudstyr, så man kan tømme flasken for ilt, har vi solgt 1 liters takeaway øl, og det har givet rigtig godt. Vi har holdt omsætningen, og nu er det bare blevet en ekstra bonus, fortæller Gustav Bruun Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce