Annonce
Krim

Hovedløse høns fundet i Fuglekvarteret: Her er forklaringen

Hovedløse høns fundet i Stjerneparken i Nordvest. Privat foto.
Annonce

Høns i Fuglekvarteret lyder som ren idyl. Det er det også, så længe hovedet ikke er separeret fra kroppe.

I flere tilfælde har der været set hovedløse høns i bybilledet i Nordvest. Første gang var i Stjerneparken ved Stærevej tidligere på ugen. Sidenhen har der også været døde høns at finde på henholdsvis Mågevej og Ørnevej.

Det var en hundelufter der fandt de to første hovedløse høns på bakken i Stjerneparken. Og derefter gik det løs. Også en fodgænger påvej til bussen blev mødt af et barbarisk syn.

- Efter jeg så opslaget på facebook-gruppen 'Det sker i Nordvest' omkring de to hovedløse høns i Stjerneparken, har jeg været mere opmærksom. Jeg var påvej til bussen, da noget fangede mit blik. Der lå endnu en hovedløs høne ved siden af fortorvet. Den var helt sikkert ikke kørt ned. Det var et rent snit, siger Mia Oxvang.

Der har været en del kommentarer fra folk på det opslag, som Amalie Kusk Kreutzmann lagde op som serviceinfo, efter hendes kæreste havde fundet de to hovedløse høns. I forlængelse af opslaget er der kommet mange gisninger om, hvad der kunne være sket. Vi har talt med Juliana Sommer, som også er kommet med sit bud. Hun er dyrlæge og har set lignende tilfælde før.

- Jeg er tilknyttet skolehaverne i Lersøparken som frivillig. Her holder jeg opsyn med dyrenes trivsel. Jeg er før mødt ind til høns, som har fået afrevet deres hoveder på samme måde. Og det var rævens værk. Men det ligner uden tvivl noget der kunne være gjort med en kniv, siger Juliana Sommer.

I følge Juliana Sommer skal folk ikke være bange eller føle sig utrygge. Hun er ikke i tvivl om, at Mikkel Ræv er jægeren.

Finder du høns uden hoveder i bybilledet, så kontakt gerne NordvestLIV. Så vil vi få dem undersøgt, så eventuelle handlinger fra andre end Mikkel Ræv kan udelukkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Byrum

En ring af lys skal samle Nordvest

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce