Annonce
Byudvikling

Renovering af gangbro: Ingen elevator

Det bliver ikke muligt for gangbesværede, kørestolsbrugere samt folk med barne- eller klapvogne at bruge gangbroen over Jyllingevej når renoveringen er færdid. Det skyldes, at der ikke er afsat midler til en elevator. Foto. Peter Møller.
Annonce

Er du en af dem, der laver korsets tegn og holder vejret, - på grund af stanken af urin og afføring - når du går over gangbroen ved Jyllingevej Station?

Eller er du en af dem, der ikke kan holde stanken og synet ud i en sådan grad, at du springer over, hvor gærdet er lavest og krydser direkte over Jyllingevej i stedet for at tage gangbroen?

Så er det snart ovre, da gangbroen over Jyllingevej ved Vanløse Station fra starten af oktober gennemgår en større renovering, der betyder at den åbnes op, således at folk i mindre grad vil bruge gangbroen som toilet og overnatningsted.

Dog så er det ikke en god nyhed, hvis du er gangbesværet, kørestolsbruger eller bruger barne- eller klapvogn. Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune oplyser nemlig overfor VanløseLIV, at der ikke er afsat midler til en elevator i renoveringsprojektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Corona

Et gymnasieliv med mundbind

Hæder

Claus Hempler er Årets Frederiksberg Kunstner

Debat

Brug kulturlivet - også under corona

Annonce