Annoncørbetalt indhold

Hvordan du bygger din nye carport til din leasing bil

Annonce

En leaset bil har du typisk i 12 måneder eller mere, så hvorfor ikke sørge for at den kan stå beskyttet fra vind og vejr? Det er selvfølgelig også i din bedste interesse at din leasede bil er i bedste stand, når din kontrakt er oprandt. Ligegyldigt om du benytter dig af almindelig leasing eller splitleasing, kan en carport være en af de hurtigste og billigste måder, at passe på din leasing bil.

Annonce

Hvad er leasing?

Har du carporten, men ingen bil? Leasing er en god måde at få en bil af god kvalitet, uden at du behøver binde dig til en bil i flere år efter køb. Kort sagt fungerer leasing således, at et leasingselskab køber bilen, og leaser den til dig. Derfor slipper du for at betale for bilen i én omgang, og betaler i stedet et beløb per måned. En leasingkontrakt er typisk bindende i 12 måneder, og når aftalen oprinder, kan du udtræde af aftalen, og samtidig anvise køber til bilen. Du kan selvfølgelig også beholde din kontrakt, og derved beholde din leasing bil.

Er du ikke sikker på, at leasing er noget for dig? Focusflex.dk tilbyder også splitleasing som gør det endnu nemmere at lease bil. En splitleasing kan også kaldes en dele-leasing, som er et unikt koncept fra focusflex.dk. Splitleasing er specifikt til for, at gøre det nemmere for en medarbejder at lease. Splitleasing går i al sin enkelthed ud på at ydelserne for leasingen deles mellem virksomhed og medarbejder, hvor der tages hensyn til antal kilometer kørt henholdsvis privat og erhverv.

Dette gør det især fordelagtigt, hvis du som medarbejder har benyttet din splitleasede bil mest til erhverv. Til gengæld har du også altid bilen klar til privat brug, og kan have den stående hjemme hos dig selv i egen carport.

Annonce

Find det korrekte værktøj til jobbet

Har du bilen, men ingen carport? En carport er anderledes fra en garage, da en garage er et decideret lukket rum, og en carport er en overdækket men fritstående parkeringsplads til din bil. Det har aldrig før været nemmere at bygge carport, da visse selskaber decideret tilbyder hele sæt, så du slet ikke behøver lave en lang liste over hvad du behøver; det hele er sat sammen. I stedet skal du blot sørge for at have det korrekte udstyr og værktøj til at få bygget din carport. Mange af disse saml-selv-carporte kan desuden have skure med sig, så du også får opbevaring med i pakken.

Faisto.dk står klar med alle de typer værktøj, du kunne behøve til byggeprojektet. Mangler du eksempelvis elværktøj, skruer eller søm eller arbejdstøj kan du se mere på Faisto.dk. Her kan du finde indtil flere typer værktøj af velkendte producenter, såsom Bosch slagboremaskiner og dewalt rundsave, som begge kan være absolutte nødvendigheder til at bygge egen carport.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

Revykongens villa

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Erhverv

Biografejer: 2021 bliver et kanonår

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Annonce