Annonce
KøbenhavnLIV

Hyndeskrædderen er flyttet til Godthåbsvej

Annonce

»Vi er flyttet fra Brønshøj til Frederiksberg, da den gamle mester ikke ville mere, så han solgte firmaet til mig,« fortæller Ahmed Taki, der er møbelpolstrer af uddannelse, men også ejer af Hyndeskrædderen.

Butikken er flyttet ind i lokaler på Godthåbsvej 61A, hvor Garodkin tidligere havde butik. Der er fire medarbejdere på Godthåbsvej, og en ekstra er på vej, fortæller han.

Hyndeskrædderens historie går tilbage til 1963. Butikken specialiserer sig inden for udskæring af skum efter mål på eget skumskæreri og laver madrasser efter mål i forskellige kvaliteter.

Ikke nok med det, så er du velkommen til at komme forbi med et møbel, som trænger til at blive ombetrukket.

Annonce

Eget værksted

Ahmed Taki fortæller, at Hyndeskrædderen har eget værksted og kan blandt andet levere hyndesæt til danske klassikere som Arne Jacobsen og Wegner.

Dog har der været god gang i oprydningen før flytningen, da butikken har fået færre kvadratmeter.

»I Brønshøj havde vi 600 m2, men nu har vi 304 m2, så vi har fået ryddet op. Vi har fået en god adresse på Frederiksberg, og vi håber, at vi får en masse at lave,« smiler han.

Ahmed Taki har arbejdet i Hyndeskrædderen i ti år, før han blev den nye ejer.

Som kunde er der rig mulighed for at fordybe sig i de forskellige materialer til sofaen, spisestolen eller måske de nye hynder til hjemmet.

Hyndeskrædderen kan træffes i butikken, men også på hjemmesiden.

hee

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce