Annonce
KøbenhavnLIV

Indkøbspanik: supermarked måtte afvise kunder i døren

Onsdag aften var blandt andet hylderne i brødafdelingen så godt som tomme i Superbrugsen på Nørrebrogade, der var nødt til at lukke 20 minutter tidligere end normalt på grund af de mange ekstra kunder. - Foto: Maya Tekeli

Efter regeringens udmelding om nye retningslinjer i forhold til Coronavirus onsdag aften hamstrede flere borgere varer trods statsministerens henstilling til det modsatte. I SuperBrugsen på Nørrebrogade måtte personalet afvise handlende i døren.

Annonce

‘I SuperBrugsen på Nørrebrogade har man måttet lukke 20 minutter tidligere og afvise folk i døren, fordi der var kø ned til mælken.’

Sådan skriver Maya Tekeli på Twitter onsdag aften kort efter pressemødet på Christiansborg, hvor statsminister Mette Frederiksen (S) præsenterede en lang række drastiske initiativer i samfundet, som sættes i gang nu for at for at forhindre yderligere smitte med Coronavirus i Danmark.

Statsministeren påpegede på pressemødet, at der fortsat vil være varer nok til alle, og at der ingen grund er til at hamstre. Flere steder valgte borgere dog at gøre nøjagtigt det modsatte, og det var altså også tilfældet i SuperBrugsen på Nørrebrogade onsdag aften, som måtte lukke tidligere af den årsag.

I de kommende to uger bliver skoler og uddannelsesinstitutioner lukket, de fleste offentligt ansatte skal arbejde hjemme, privatansatte opfordres til at gøre det samme.

Supermarkederne har i øvrigt meldt ud, at der er varer nok at få, og der ingen grund er til at hamstre.

Butikschefen i SuperBrugsen på Nørrebrogade ønsker ikke at kommentere på situationen på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Gadekunst

Ny gadekunst pryder porten til Westend

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce