Annonce
Fodbold

Julebrag: B.93 skal møde superligahold i pokalen

B.93 har haft et godt 2020, og nu venter AaB i pokalturneringen. Foto: Christian Midtgaard
AaB venter i pokalturneringen til december. B.93 har trukket hjemmebanen, men spiller ikke på Østerbro Stadion i disse måneder.
Annonce

Det bliver noget af en udfordring for B.93, der har trukket superligaklubben AaB i næste runde af pokalturneringen.

Kampen skal spilles midt i december, og B.93 har som udgangspunkt hjemmekamp. Men det betyder ikke nødvendigvis, at kampen spilles på Østerbro Stadion, som typisk ikke benyttes mellem november og marts og heller ikke bruges til klubbens sidste hjemmekamp i anden division i morgen, lørdag 14. november klokken 15 mod fynske Svendborg-Oure FA.


Vi er klar over, at de er favoritter, og vores sæson er jo forlængst slut på det tidspunkt, vi er jo næsten henne ved juleaften

Claus Vandborg, presse- og kommunikationschef i B.93


Divisionskampen spilles i stedet på klubbens egen kunststofbane på anlægget ved Svanemøllen. Angående pokalbraget til december er der overhovedet ikke startet drøftelser omkring, hvad der er af muligheder for kampbane.

- Vi ved endnu ikke, hvor kampen spilles, der er jo lige trukket lod (torsdag aften, red.), siger B.93's presse- og kommunikationschef Claus Vandborg. Om kampen udtaler han:

- Det er skægt, at vi skal op mod et superligahold. Vi er klar over, at de er favoritter, og vores sæson er jo forlængst slut på det tidspunkt, vi er jo næsten henne ved juleaften, lyder det fra ham med et smil.

Annonce

Klub med selvtillid

B.93 har haft en god sæson i 2. division, hvor de pt. ligger på en andenplads i gruppe 1.

- Og vi vil spille for at vinde, understreger Claus Vandborg. Klubben har i år fået den tidligere træner for Lyngby i Superligaen Thomas Nørgaard, og det er gået godt under ham, så det er en klub med selvtillid, som skal møde superligamandskabet.

Til efterårssæsonens sidste hjemmekamp i 2. division mod Svendborg-Oure FA har der fra fanside været utilfredshed med, at kampen er rykket fra Østerbro Stadion til kunstgræsbanen, da tilhængerne mener, at det er en dårlig signalværdi i at spille på en træningsbane. Ydermere er de utilfredse med, at kampen bliver helt lukket for tilskuere.

Annonce

Midtjylland i Parken

Ifølge Claus Vandborg er Østerbro Stadion ikke egnet til fodbold lige nu, og derfor er denne kamp flyttet, og at det bliver helt uden tilskuere skyldes hensynet til Covid-19-forholdene, hvor B.93-ledelsen mener, at det er mest sikkert at være uden publikum, når kampen spilles på den bane.

I pokalturneringen til december har FC København i øvrigt trukket FC Midtjylland, og den kamp skal spilles i Parken, så det bliver i hvert fald på Østerbro.

Mens herrerne i dansk fodbold på divisionsplan har spillet videre, er der lukket for damerne i 1. division resten af året på grund af Covid-19-restriktionerne. Her ligger B.93 også lunt i svinget på en førsteplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce