Annonce
112

Københavns Politi: Vi efterforsker brandene som påsatte

I nat satte to maskerede personer ild til en port på Gudenåvej.
Annonce

- Sent mandag aften (19. oktober) fik vi anmeldelser om brande i flere affaldscontainere og haveaffald i området omkring Gudenåvej i Vanløse. Flere af brandene blev slukket, inden de for alvor fik fat. Vi efterforsker brandene som påsatte. Det udtaler Københavns Politi til VanløseLIV.

Et af de steder på Gudenåvej, hvor maskerede gerningsmænd påsatte en brand var i den ejendom, hvor Regitze Bryld bor med sin kæreste og søn på et år.  Hun udtaler til VanløseLIV.

- Vi blev vækket ved, at en underbo løb op gennem opgangen og hamrede på alle døre og råbte, at der var brand. Jeg var selv ikke helt faldet i søvn, så jeg var hurtigt i skoene. Jeg pakkede hurtigt min sovende søn ind i min dyne, hvorefter løb jeg med ham i armene ned af trapperne. Min kæreste sørgede for varme jakker til os, før han fulgte efter. Der lugtede af røg i opgangen, og det var lidt diset af røg, men jeg kunne ikke se, hvor røgen kom fra. Ude i gården var det dog tydeligt, at det var sækkene med haveaffald, der stod i flammer.

Københavns Politi fortæller VanløseLIV, at de øger patruljeringen i området. I en mail til VanløseLIV udtaler leder af Nærpoliti Nordvest, Carsten Reenberg.

- Vi øgede patruljeringen i kvarteret i løbet af natten og har fortsat opmærksomheden rettet på området. Vi opfordrer borgere, der har set noget i forbindelse med brandene, om at ringe på 1-1-4 eller tage fat i nærpolitiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce