Annonce
KøbenhavnLIV

Køkkentips: Panering og stegning af fiskefileter

Foto: Pexels
Annonce

Køb dig nogle friske fiskefileter, panér dem, steg dem og spis dem – nemt og lækkert både til frokost og aftensmad.

Annonce

Ingredienser:

4 stk. rødspættefileter 75 g hvedemel 1-2 æg Rigeligt med rasp Smør og olie til stegning

Æggene slås ud i en skål og piskes sammen. Fileterne tørres af. Vend dem først i hvedemel og herefter i æggeblandingen. Til sidst vendes fileterne i rasp og lægges på et spækbræt. 

En pande varmes op, og rapsolie og smør smeltes herpå. Når smørret er bruset af, lægges fileterne på panden. Når en kødnål går gennem fisken uden modstand, er den stegt færdig – det tager ca. 3. min på hver side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce