Annonce
Kultur

Kendt sanger og børnejazz: Snart skydes Tårnby Musikuge i gang

Du kan blandt andet opleve en koncert med sangeren og sangskriveren Carl Emil Petersen til Tårnby Musikuge. Foto: Annelene Petersen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Annonce

Nu kan du godt begynde at glæde dig til Tårnby Musikuge, hvor en lang række af musikarrangementer står klar til at underholde dig og dine nærmeste.

Du kan blandt andet opleve en intim solokoncert med den kendte sanger og sangskriver Carl Emil Petersen, der er aktuel med albummet 'Amager Forbrænding'. Det sker i Salen på Kulturzonen søndag 25. oktober kl. 19.00.

Derudover kan du også få glæde af Tante Andante Band, der sørger for højt humør for børn og forældre lørdag 24. oktober kl. 12.00 i Kulturhuset Kastrup Bio. Her bliver sange såsom 'Mariehøne Evigglad' og 'Kvinkelinkefulgen' blandet med H. C. Andersens klassikere 'Den lille havfrue' og 'Prinsessen på ærten'.

Og der er mange andre ting på dagsordenen, når Tårnby Musikuge løber af stablen, herunder fællessang og masser af underholdning. Læs mere om programmet på taarnbybib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Alarm112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce