Annoncørbetalt indhold

Lær at stresse helt af når du har fri

Annonce

Flere danskere end nogensinde oplever stress pga. deres arbejde, uddannelse eller hvad der nu ellers måtte fylde i hverdagen. Vi er hele tiden på, og det kan derfor være svært at koble helt fra og bare slappe af. Især i storbyer som København, hvor der altid sker noget, er dette en stor bekymring. Hjernen har ligesom kroppen nemlig brug for tid til at restituere før den skal arbejde igen. Vi viser derfor her, hvordan man ved at følge tre simple råd kan lære at komme helt ned i gear.

Annonce

Gør afslapning til en dyd

Det kræver træning at lære at slappe af. Det er ikke lige let for alle, men det er ikke desto mindre noget, som alle kan og bør lære. Det handler om at finde tid, hvor man bare kan lade tankerne svæve og dermed undgå at tænke på hverdagens stressende elementer. 

Man skal forsøge at finde et mentalt sted, hvor man har det afslappet. Der findes forskellige ting, der kan hjælpe med det. Et eksempel på dette kunne være massagestole. Med sådan en kan man sidde hjemme i trygge rammer og nyde, at der bliver taget hånd om ens krop. Mange vil opleve, at når kroppen slapper fuldstændig af, så gør hovedet det også. Det kan derfor føre til en tilstand af ren afslapning og afstresning.

Annonce

Gå offline

En af de helt store stressfaktorer i vores hverdag er vores smartphone. Den minder os hele tiden om, at der er noget, vi skal gøre eller nogen, vi skal interagere med. Den er dog så integreret i vores hverdag, at det kan være utrolig svært at lægge den væk. Det er ikke desto mindre rigtig sundt at gøre.

En af de ting man kan gøre, der ville have den største effekt, er at skære ned på sit mobilforbrug. Måske bruger man telefonen meget i dit arbejds- eller studieliv, og hvis det er tilfældet vil det være ekstra gavnligt at lære at lægge den fra sig i sin fritid. Selv hvis man ikke bruger den til disse formål, når man har fri, så vil ens hjerne opfatte mobilen som stressende. Ved at lægge den fra sig, skal hjernen ikke tage stilling til en hel masse hele tiden.

Annonce

Sæt regler for dig selv

I takt med det forrige punkt er grænserne for, hvornår vi er på arbejde og hvornår vi har fri, blevet udvisket. Vi føler, at vi hele tiden skal stå til rådighed, og dermed føler vi aldrig, at vi har rigtigt fri. Dette medfører, at vi ikke kan stresse helt af.

Det er derfor vigtigt, at man lærer at sætte grænser for sig selv i forhold til, hvornår man tillader sig selv at holde helt fri. Struktur er en altafgørende faktor, hvis man skal undgå stress. Hvis man har en ordentlig struktur i sit liv, der gør det muligt at gøre, hvad man har lyst til, når man har fri, så vil man også få mere energi, når man skal være på og præstere på arbejdet eller studiet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Dagens coronatal: Smittetal falder en smule

Annonce