Annonce
Kultur

Læserarrangement i biografen: Mød dansk films ukronede dronning

Trine Dyhrholm spiller hovedrollen i Erna i krig, som du kan opleve sammen med Østerbro Avis på mandag i Moviehouse. Filmfoto
Skuespilleren Trine Dyrholm præsenterer ”Erna i Krig” den 19. oktober i Moviehouse i et læserarrangement med Østerbro Avis.
Annonce

Året er 1918. Første verdenskrig hærger ude i Europa, og Tyskland er tvunget til at indkalde alle raske mænd og unge drenge til krigstjeneste.

Heller ikke de dansksindede sønderjyder får lov at gå fri. Hjemme hos Erna i Bramstrup vækker det stor bekymring, da hendes godtroende søn, Kalle, bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine.


Trine Dyhrholm spiller hovedrollen som Erna, og du kan møde hende i et interview med Østerbro Avis inden filmen


Trods Ernas forsøg på at få sønnen kasseret indser hun snart, at hvis Kalle skal reddes fra den sikre død i skyttegraven, må hun selv følge med. Forklædt som ’menig Julius Rasmussen’ drager Erna i krig.

Trine Dyhrholm spiller hovedrollen som Erna, og du kan møde hende i et interview med Østerbro Avis inden filmen mandag 19. oktober klokken 19 i Moviehuose, som ligger oven på eksperimentarium i Tuborg Havn.

Østerbro avis interviewer Trine Dyrholm inden filmen, og bagefter kan du møde instruktøren Henrik Ruben Genz og forfatteren Erling Jepsen, der har skrevet romanen, som filmen bygger på.

Billetter kan købes på: Moviehouse.dk

Annonce
Annonce
KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce
Annonce
112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce