Annonce
KøbenhavnLIV

Legetøjet er tilbage på Lygten: Vi skal lege og læse meget mere

Åbning af Legekæden i Nørrebro Bycenter. Foto: Byrd/Jacob Crawfurd
Annonce

En tur i den lokale legetøjsbutik kan for et barn være en fest. En fest som for rigtig mange forsvandt i vinteren 2018, da Fætter BR gik konkurs. Siden da har lokalet i Nørrebro Bycenter stået tomt eller brugt til pop-up butikker, men allermest har det været et tomt udstillingsvindue for små poder der har trykket næsen flad mod ruden i håb om, at der lige præcis dén dag, var blevet fyldt op på hylderne med nyt legetøj. Hver gang til stor skuffelse.

Men nu sker det! Legetøjet er retur på lygten! Bog & Idé og Legekæden har åbnet en butik i Nørrebro Bycenter - og det er blevet til intet mindre end 140kvm med bøger og legetøj.

Butikken ligger dog ikke i BR’s gamle lokaler. Bog og Idé og Legekæden er nemlig gået sammen og har åbnet op i forlængelse af den allerede eksisterende Bog & Idé butik i Nørrebro Bycenter.

Annonce

Der manglede legetøj i området

Martin Steenberg som udover at eje Bog & Idé i Nørrebro Bycenter, også ejer en lignende forretning på Nørrebrogade, mente at der manglede legetøj i området. Og da muligheden bød sig, valgte han at slå til og gå ind i legetøjsbranchen, fortæller Josephine Olesen som er legetøjsansvarlig i Legekæden til Nørrebroliv.

Hun fortæller om det positive ved at kombinere legetøj og bøger.

- Vi står nu med en stor butik. Kombinationen af bøger og legetøj kan virkelig noget. Vi er stolte af resultatet og glæder os til at byde Nørrebro og Nordvest indenfor. Vi håber at kunne inspirere til at læse flere bøger og til endnu mere aktiv leg, siger Josephine Olesen.

Vi byder den nye flotte butik velkommen til - vi håber at det vil bringe endnu mere liv og glade dage til bydelen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Stoffer gemt i te og kager

Annonce