Annonce
KøbenhavnLIV

Lynhurtige boligsalg: Her er årets hurtigste kendishandler

Foto: Lokalbolig Østerbro
Annonce

Det første halve år af 2020 har på mange måder været lidt af en rutsjebanetur på det danske boligmarked.

Markedet startede de fleste steder på toppen efter flere år med fremgang, så ramte coronavirussen og lagde en dæmper på markedet med betydeligt færre nyudbudte boliger. Alligevel melder flere af landets mæglerkæder om rekordmåneder på salgsfronten.

Det har nogle af landets kendisser i den grad også mærket – de har nemlig solgt deres boliger hurtigere end hurtigt. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Årets hurtigste kendishandler i Storkøbenhavn:

Annonce

Peter Falktoft – 6 dage

Man kan vist roligt sige, at radiostemmen og mediemennesket Peter Falktoft havde "kæmpevinger bagud", da han fik solgt sin 97 kvadratmeter store herskabslejlighed på Frederiksberg i maj.

Den fik nemlig kun lov til at ligge offentligt til salg i seks dage, før der stod “solgt” på til salg-skiltet. Ovenikøbet fik han også den eksakte udbudspris på 5,9 millioner kroner for kvadratmeterne.

Se boligen på Boliga.dk

Annonce

Ståle Solbakken – 8 dage

Det var godt nok anden gang, at FCK-manageren, Ståle Solbakken, forsøgte at sælge sin 157 kvadratmeter store lejlighed ved Kongens Have i København, da den kom på markedet i maj.

Men denne gang gik det altså tjept – og Solbakken fik en underskrift på købsaftalen efter kun otte dage. Salgsprisen endte på 7,2 millioner kroner.

Foto: Nybolig København K - Munch & Bjerregaard

Se boligen på Boliga.dk

Annonce

Tuva Novotny – 12 dage

Efter næsten ni år på adressen satte den kendte "Midsommer"-skuespillerinde Tuva Novotny sin herskabslejlighed på Vesterbro til salg i juni.

Den 118 kvadratmeter store ejerlejlighed fik ifølge Boliga.dk kun lov til at ligge på markedet i 12 dage, før den blev taget af og markeret “under salg” på mæglerens salgsopstilling.

Se boligen på Boliga.dk

Annonce

Nikolaj Stokholm – 13 dage

Det skulle kun tage 13 dage på det officielle boligmarked før komikeren Nikolaj Stokholm fik solgt sin 78 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro i København.

"Sjit Happens"-skuespilleren satte hjemmet til salg for 3.695.000 kroner i maj – om prisen ramte plet, vil vise sig, når handlen er tinglyst.

Foto: Lokalbolig Østerbro

Se boligen på Boliga.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frederiksberg – et vidt begreb

#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Bolig

Nedrivning på Smedestræde er næsten færdig

Debat

Klumme: Billige boliger på Brugsen-grunden

Kultur

Pligten kalder 1. oktober på Stairway

Annonce