Annonce
KøbenhavnLIV

Lyt til træerne - kom til fortællekoncert med dine børn

Lyt til træerne. PR-foto
Annonce

I efterårsferien kan børn og voksne opleve en lyrisk fortælling sammen med klassisk musik, når Papirskovens kreative team inviterer til fortællekoncert på Krudttønden.

Koncerten hedder 'Lyt til træerne' og er baseret på bogen 'Skrædderkaninerne lytter til Træerne', og bliver fortalt i øjen- og ørehøjde med børn og voksne.

Koncerten bliver afholdt i en vekslen mellem højtlæsning og levende musik og sang. Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op.

Forfatteren og illustratoren til bogen Marie Priem er fortæller. I tæt samarbejde med musikerne Karen Duelund Guastavino og Louise Schrøder bliver bogens univers gjort levende og sanselig.

- I denne tid hvor man ikke kan rejse så meget ud af landet, er der her en mulighed for at rejse ind i Papirskoven og musikkens verden, siger Karen Duelund Guastavino om koncerten.

Fortællekoncerten finder sted i efterårsferien den 17. oktober på Krudttønden kl. 12, 13, 14. Fortællekoncerten henvender sig til børn fra 2-7 år.

Der kan bestilles billetter (20 kr. plus gebyr) via Krudttøndens hjemmeside.

Forestillingen er støttet af Københavns Musikudvalg, Østerbro Lokaludvalg og Kulturministeriets 'pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark'.

Annonce
Annonce
112

Peter Madsen erkender at have fået hjælp til flugt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Flere Kastrup-svømmere smittet med corona

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Kunst

Særudstilling står i genbrugets tegn

Annonce