Annonce
KøbenhavnLIV

Mand stukket i halsen på Nørrebro

Københavns Politi havde torsdag eftermiddag spærret området ved Hermodsgade af, efter en mand var blevet stukket i halsen. - Foto: Jesper Gisli

Politiet var massivt til stede og havde spærret blandt andet Hermodsgade af, efter en mand var blevet stukket i halsen torsdag eftermiddag.

Annonce

Politiet spærrede torsdag eftermiddag Hermodsgade og flere omkringliggende sidegader af, efter de klokken 15.17 spottede en mand, der holdt sig for halsen. Det viste sig, at manden var blevet stukket i halsen, men han var ikke særlig meddelsom, oplyser vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix.

»Han var ikke særlig villig til at oplyse noget, kun at han var blevet stukket i halsen ti til femten minutter, før vi traf ham. Vi kørte ham til Rigshospitalet og spærrede området af, mens undersøgelser stod på. Her var vores hunde blandt andet ude og søge efter genstanden, som manden er blevet stukket med, men vi fandt ikke noget,« oplyser han.

Annonce

Skjolds Plads lukket

Mens efterforskningen stod på, var også metrostationen Skjolds Plads spærret af, og togene standsede ikke på stationen. Politiet er her til aften færdige i området og har fjernet afspærringerne.

»Vi søger vidner til episoden, så har man set noget, beder vi folk om at kontakte os på 114. Man skal hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt,« siger Henrik Brix.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Annonce