Annonce
112

Massiv indsats fra Københavns Politi under Black Friday og resten af juledagene

Foto: Københavns Politi
Hvis du ikke overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer, risikere du at Københavns Politi minder dig om det under Black Friday og resten af julehandlen. De vil nemlig sætte massivt ind for at sikre at retningslinjerne overholdes.
Annonce

I dag er det Black Friday, hvilket plejer at betyde travlhed i butikkerne, og på grund af corona vil du derfor også se mere politi i gaderne.

- Vi opfordrer til, at man som handlende lytter til butikkernes vejledninger, følger markeringerne i gulvet eller på vejen, og at man husker at holde afstand til sine medhandlende, siger vicepolitiinspektør Lars-Ole Karlsen.

Han fortæller desuden, at Københavns Politi både i dag, også i den kommende tid i forbindelse med julehandlen og julesammenkomster, vil fortsætte deres massive indsats for at sikre at sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes.

- I vil derfor møde os i bybilledet, i supermarkeder og hos andre erhvervsdrivende, hvor vi vil føre tilsyn med, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes. Vi vil også fortsætte med at besøge restauranter, barer, cafeer for at sikre, at der ikke sælges alkohol efter 22 ,samt at reglerne om de midlertidige begrænsede åbningstider overholdes, siger Lars-Ole Karlsen afsluttende.

Annonce
Annonce
Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce