Annonce
KøbenhavnLIV

Minutfilm på husgavle og i metroen

Foto: 60Seconds
Annonce

FESTIVAL: 60Seconds Festivalen har i år modtaget rekordmange kortfilm. Den 18.-24. februar kan du se ti af disse kortfilm, udvalgt af en jury, vist på gader og facader, når du bevæger dig gennem din by.

Årets tema for 60Seconds Festival 2019 er »Human versus Nature«. Hvordan sætter man billeder på vores forhold til natur og miljø? Emnet er aktuelt og omdiskuteret. Under 60Seconds Festival besvarer 10 videokunstnere fra hele verden spørgsmålet med 10 forskellige svar. De 10 lydløse kortfilm af hver 60 sekunders varighed får dig til at stoppe op og tænke over dit forhold til din klode.

Mennesker fra hele verden har sendt 278 kortfilm (70 af dem er fra Danmark). Festivalens leder Ada Ortega Camara fortæller, at der hvert år har været en stigende interesse for det korte filmformat fra både amatører og professionelle på grund af kortfilmens format som alle kan være med på. Hun mener at mange samtidigt gerne vil have deres kreative arbejde bedømt af en jury.

60Seconds spiller denne gang for 12. år i træk og var med i fortroppen af den internationale bølge af filmfestivaler i byens rum. Festivalen har et stort internationalt netværk og samarbejder blandt andet med kortfilmfestivaler i Iran, Korea og Norge.

På Frederiksberg er der film på facaden af Frederiksberg Bibliotek, men også andre steder i København kan du opleve film lige fra Østerbro til Amager. Mere information kan findes på www.60sec.org

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Vanløse

Sommercamp var kæmpe succes

Annonce