Annonce
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Du kan nu nominere foreninger til 'Årets Idrætsforening', der belønnes med 25.000 kroner. Foto: Søren Bidstrup/ Ritzau Scanpix
Annonce

Hvis du kender en idrætsforening, der gør en helt særlig indsats for lokalområdet, eller en idrætsforening, med masser af ildsjæle, der fortjener at blive belønnet for deres indsats – så kan du nu indstille dem til ’Årets Idrætsforening 2020’.

Prisen gives til en københavnsk idrætsforening, der i løbet af året har ydet en ekstraordinær indsats for at fremme foreningsidrætten i Københavns Kommune. Med den flotte titel følger en præmie på 25.000 kroner til vinderen af Årets Idrætsforening.

Kultur- og fritidsborgmester i København Franciska Rosenkilde (Alt) håber, at mange københavnere vil komme med deres bud på årets vinder:

- Idrætsforeningernes betydning er helt uvurderlig. Her er nøgleordene frivillighed, bevægelse, fællesskaber og ikke mindst socialt ansvar. Det kommer københavnere, uanset alder eller baggrund, til gode, og det skal vi værne om, siger hun.

Alle københavnere kan nominere foreninger prisen, ved at indsende begrundede forslag og gode argumenter for, hvorfor netop den idrætsforening er noget helt særligt.

Ansøgningsfristen er 20. oktober 2020, og man kan sende sin indstilling til idraet@kk.dk med ”Årets Idrætsforening 2020” i emnefeltet.

Prisen, der i år uddeles for 17. gang, overrækkes til vinderforeningen 25. november 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Konservative svigter vores butikker

Kultur

Klimadebatten belyses med humor og sang

FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce