Annonce
KøbenhavnLIV

Nu mødes borgmestre fra hele verden for klimaet: Se her, hvor du kan være med

Annonce

Masser af aktiviteter i hele byen i forbindelse med klimatopmødet C40 World Mayors Summit.

København er i disse dage vært for det internationale klimatopmøde C40 World Mayors Summit, hvor borgmestre fra hele verden mødes for at drøfte klimaspørgsmål.

Topmødet rykker også ud i byen, så københavnerne – børn, voksne og klimaentusiaster – kan blive klogere på, hvordan vi alle kan leve mere klimavenligt i hverdagen. Over 90 events løber af stablen rundt i byen i klimafestivalen ‘Live Like Tomorrow’ med alt fra inspiration til, hvordan vi kan spise mere klimavenligt, til hvordan vi kan bo og leve mere bæredygtigt.

»Det er første gang, at vi i København arrangerer en klimafestival. Der er masser af klimaildsjæle, der er klar med smagsprøver på bæredygtig honning, affaldsindsamling i havnen og bud på fremtidens bæredygtige byggeri. Jeg håber, at rigtig mange københavnere vil tage festivalen til sig og deltage i alt fra debatter, udstillinger og workshops,« siger overborgmester Frank Jensen (S) i en pressemeddelelse.

PLUK FRA PROGRAMMET:

•Co-cooking: What’s for Dinner? Cooking up solutions for a sustainable future, borgmestre og tre stjernekokke laver klimavenlig mad, Regnbuepladsen, fredag kl. 19-20

•Klimarundvisning i Botanisk Have, torsdag kl. 16

•GreenKayak: Hjælp med at samle skrald i havnen, onsdag-fredag kl. 12-18, ml. Lille Langebro og Langebro

•Eat For Tomorrow: Kom og lav klimavenlig mad på Regnbuepladsen og åbn invasive østers, fredag kl. 15-22

Se det fulde program for klimafestivalen på www.liveliketomorrow.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Annonce