Annonce
Kultur

Ny fotoudstilling: Uvurdelige billeder af den danske natur

Dette fotografi af dis over Lille Vildmose er blot et ud af mange unikke billeder, som du kan opleve i Botanisk Have. Foto: Helle Andersen
Annonce

Der bliver ikke sparet på den perfekte vinkel og de mest betagende kontraster og nuancer, når den nye fotoudstilling 'Vores Natur' åbner i Botanisk Have. Her kan du opleve 27 vinderbilleder, der indebærer alt lige fra den danske morgendise til de storslåede bølger fra Danmarks unikke kyster.

De 27 billeder har dog ikke haft en nem vej ind til museet - de er blevet udvalgt blandt hele 23.217 billeder. Antallet tyder altså på, at den danske natur har mange flere spændende og mangfoldige vinkler, end hvad man ved første øjekast skulle tro.

- Fotokonkurrencen har været med til at skærpe blikket for alt det vilde og vidunderlige og meget mangfoldige liv, den danske natur har at byde på. Og så er de mange billeder forhåbentlig med til at inspirere folk til selv at tage ud på oplevelse. Vores håb er, at alle danskere har naturen, ikke bare i kameralinsen, men også på nethinden efter det her år, pointerer Torbjørn Eriksen, konstitueret direktør i Friluftsrådet, i en pressemeddelelse.

De 27 billeder kan opleves gratis fra lørdag 10. oktober til og med søndag 8. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

Annonce