Annonce
Corona

Nye besøgsrestriktioner på hospitalerne i Region Hovedstaden

Nye besøgsrestriktioner for hospitalerne i Region Hovedstaten er indført med øjeblikkelig virkning.Foto Michael Paldan / arkiv
Annonce

Region Hovedstaden har 15. september modtaget et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed  om straks at indføre restriktioner på alle regionens hospitaler. Restriktioner som Region hovedstadens hospital har indført med øjeblikkelig virkning.

De nye besøgsrestriktioner betyder, at hvis du skal til undersøgelse eller ambulant behandling højest må tage én ledsager med, samt at patienter må få besøg af højest én pårørende. For børn og unge gælder det dog to pårørende og for patienter i kritisk tilstand, er det muligt at få besøg af mere end én pårørende.

Styrelsen for Patientsikkerhed opfordrer også kraftigt til, at alle besøg så vidt muligt skal foregå udendørs. Der kan dog altid tages fat i den pågældende afdeling, hvis man er i tvivl om hvordan restriktionerne påvirker en.

Restriktionerne indføres baseret på de nye tal for corona-smitte i hovedstaden, for at forhindre unødig smittespredning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frederiksberg – et vidt begreb

#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Bolig

Nedrivning på Smedestræde er næsten færdig

Annonce