Annonce
Kultur

Nyt kunstinitiativ: Oplev lyden af corona

Nu kan du møde Ida Riegels, der er cellist og cyklist, til et nyt kunstinitiativ, der har fokus på lyd. Pr-foto
Annonce

Hvordan lyder corona? Dette spørgsmål er blandt andet centralt, når kunstforeningen Refleksioner skyder deres nye initiativ 'Reflex Lyd' i gang. Her møder du kunstnere, der hver især har en relevant baggrund i klassiske musikmiljøer og kunstakademier.

Med udgangspunkt i lyden præsenteres en række low-fi intimkoncerter, performances og foredrag, der dykker dybere ned i forskellige akustiske og elektroniske lyduniverser. Helt særligt vil der være fokus på den aktuelle forskning i lyden af corona.

Første del af 'Reflex Lyd' er støttet af Dragør Kommune. Her kan man møde cellist og cyklist Ida Riegels, der spiller på en cello, som hun helt selv har designet og bygget. Gennem de seneste par år har hun desuden etableret sig som en såkaldt cyklende cellist og turneret i indland såvel som udland. I foråret 2020 vandt hun DR's P2-pris 'Årets Ildsjæl' for sit alsidige musikalske virke.

Du kan opleve premieren søndag 15. november kl. 14.30 i Kunstsiloen på A.P. Møllers Allé 9B. Billetter kan købes til 165 kroner på billetto.dk. Anden del af 'Reflex Lyd' kommer til at foregå i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce