Annonce
KøbenhavnLIV

Oasen holder hovedet oven vande, men har brug for dig

Gitte Hedeby fra Oasen håber, at vanløseborgerne vil begynde at gå til koncerter i Oasen igen, og at de vil bruge Oasen, når de skal arrangere noget privat. Foto. Chili Djurhuus
Oasen har været ekstra udsat under coronakrisen, da den, på grund af sin beliggenhed i Kulturstationen, ikke måtte åbne, da alle andre åbnede 18. maj.
Annonce

På toppen af Kulturstationen, med måske Vanløses bedste udsigt, står indehaver, af Kulturstationens cafe og musikspillested, Oasen, Gitte Hedeby. Her har hun stået siden corona-pandemien lagde sig tungt nedover Danmark. Hun står her endnu, selvom det er hårdt ikke at kunne åbne ligesom de cafeer nede på gadeplan.

- Hvorfor åbner Oasen ikke som alle de andre cafeer i Vanløse?

- I og med at Oasen ligger i Kulturstationen, som kun er delvist åbnet, må Oasen kun holde åbent ved arrangementer, fortæller Gitte Hedeby, der siden corona har haft sine kollegaer på lønkompensation.

Hun håber, at hendes medarbejdere snart kommer tilbage på fuldtid, men det kræver at der kommer flere arrangementer også private i virksomheden.

Annonce

Sundhedsstyrelsens anvisninger

Grunden til at Oasen kun har åbent ved arrangementer skyldes, huset kun er delvist åbent. Det betyder at det ikke er alle Kulturstationens lokaler der bliver rengjort og udluftet efter Sundhedsstyrelses anvisninger.


Jeg har det, som jeg skal have det, hvis jeg trækker corona, alle de hyggelige fællesspisninger, foredrag og koncerter fra.

Gitte Hedeby


- Normalt var der jo rengøring flere gange om dagen. Men fordi Kulturstationen ikke har åbent som før corona, kan Oasen ikke have åbent som normalt, forklarer Gitte Hedeby og smiler.

- Du virker overraskende positiv, hvordan holder du humøret oppe?

- Jeg har det, som jeg skal have det, hvis jeg trækker corona, alle de hyggelige fællesspisninger, foredrag og koncerter fra, griner Gitte Hedeby, og slår fast, at det selvfølgelig er hårdt, men at hun håber, at den delvise åbning betyder, at vanløseborgerne benytter Oasens aktiviteter, da hendes virksomhed er hårdt trængt, på grund af sin beliggenhed.

Annonce

Book Oasen til alt

- Hvad kan vanløseborgerne gøre for at støtte Oasen?

- Udover at komme til vores arrangementer såsom Cabaret Revyen, der spiller fra den 24. Juli til 9. Aug 2020, skal man komme til vores arrangementer. Vi har styr på hygiejnen, og tager kun det antal ind vi må.

En liste over de arrangementer der indtil videre er i Oasen.

Udover at støtte de arrangementer der allerede er, kan du også holde dit eget i Oasen, og det er uanset, om du skal afholde generalforsamling eller en fest, bare der ikke er flere end 100 deltagere.

-Du får Oasen helt for dig selv med. Vi sørger for alt: Projektor, mikrofon, betjent bar, musikscene og hvad du ellers har behov for. Vi dækker op og rydder selvfølgelig også op, når du er gået. Du skal bare faktisk komme, så klarer vi resten, griner Gitte

Hvis du vil leje Oasen, kan du se de ledige datoer her

VanløseLIV har kontaktet Kultur- og Fritidsforvaltningen, og spurgt hvornår Kulturstationen åbner helt igen. De har ikke nået at svare tilbage inden deadline.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Annonce