Annonce
112

Ondskaben fortsætter på Monrads Plads: Det er vanvittigt folk kan gøre sådan noget

Mikkel og Maikens 6 måneder gamle hundehvalp, Mango. Foto: Privat
Det er ikke mere end en måneds tid siden, der blev fundet brød med barberblade i lagt ud på Monrads Plads i Valby. Nu er det sket igen.
Annonce

21-årige Mikkel Clifforth og hans 22-årige kæreste Maiken Skov Andersen slår igen alarm.

For under en måned siden fandt de brød med skjulte barberblade i, der var lagt sirligt ud på de sekskantede sten på Monrads Plads.

Da Mikkel Clifforth i sidste søndag var ude om aftenen for at lufte parrets Engelske Bulldog-hvalp Mango, opdagede han, at der igen var lagt brød ud, denne gang ved siden af de sekskantede sten.

- Jeg fik fat i Mango, så hun ikke kastede sig over brødet, mens jeg tjekkede det. Desværre var der skarpt metal i, så det var godt, Mango ikke kom derhen. Sådan noget kan jo skære munden op og i værste fald give indre blødninger, hvis hunden sluger det, siger Mikkel Clifforth og konstaterer:

- Det er vanvittigt, folk kan gøre sådan noget.

Politiet blev straks kontaktet, og de konfiskerede brødet og tog det med til nærmere undersøgelse.

Annonce

Afbrækkede knivblade

Københavns Politi kan efter undersøgelser af brødet fortælle, at metallet i brødet stammer fra afbrækkede hobbykniv-blade.

- Vi kan bekræfte, at vi har fået en ny anmeldelse om knivblade i brød i Valby. Der er tale om hobbykniv-blade, som vi er i gang med at undersøge for eventuelle brugbare spor. Nærpolitiet holder desuden øje med brød eller andet, der ligger på gaden, og som kan indeholde knivblade, lyder det fra Københavns Politi.


Jeg fik fat i Mango, så hun ikke kastede sig over brødet, mens jeg tjekkede det. Desværre var der skarpt metal i, så det var godt, Mango ikke kom derhen. Sådan noget kan jo skære munden op og i værste fald give indre blødninger, hvis hunden sluger det.

Mikkel Clifforth, borger i Valby


Trine Fisker, leder af Nærpoliti Frederiksberg/Valby, appellerer igen til, at borgere anmelder det, hvis de finder lignende fælder.

- Vi vil meget gerne opfordre Valby-borgerne til at anmelde det, hvis de finder brød, hvori der er gemt knivstykker eller barberblade. Det kan jo have alvorlige konsekvenser.

Annonce

Skræmmende

Mikkel Clifforth fortæller, at det er fjerde gang på omkring to måneder, at de finder brød med barberblade i på Monrads Plads.

Mikkel Clifforth og kæresten Maiken Skov Andersen har været meget opmærksomme på det de seneste måneder, siden der på deres ejerforenings hjemmeside blev lagt et billede op af en hund, der var kommet slemt til skade som følge af brødet med det farlige indhold.

Maiken Skov Andersen og Mikkel Clifforth. Foto: Privat

- Der blev lagt et billede op på vores ejerforenings hjemmeside af en hund, der havde fået skåret munden op, så derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi ser, der ligger noget brød eller nogle poser på Monrads Plads, siger Mikkel Clifforth og fortsætter:

- Det er lidt skræmmende, at det bliver ved, selvom der nu er kommet mere fokus på det. Jeg håber bare, politiet får fat i dem, der gør det her, så det kan blive stoppet omgående, inden der er flere dyr, som kommer til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce