Annoncørbetalt indhold

Pas godt på dine tænder og spar penge

Dental

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

En stor del af livet i København består i at besøge diverse caféer, restauranter, barer og lignende for at nyde lækker mad, drikkevarer og ikke mindst godt selskab sammen med venner, veninder eller familien. Mange af disse aktiviteter er dog langt fra sunde for dine tænder. Mange fødevarer og drikkevarer samt rygning er med til at skade vores tænder, og derfor er det vigtigt, at vi passer rigtigt godt på dem, da vi ikke får nye tænder i vores voksne liv.

Sørg for at gå regelmæssigt til tandlægen

Rigtig mange danskere går først til tandlægen, når de har ondt i en eller flere tænder. Her begynder behandlingerne som regel at blive dyre, fordi der er tale om reel behandling frem for forebyggende behandling. Samtidig risikerer du at skulle ud i en større behandling, end du ville kunne nøjes med, hvis dine tandproblemer var blevet opdaget i tide.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gå regelmæssigt til tandlægen, så tandlægen blandt andet kan holde øje med begyndende huller, paradentose og andre lignende tilstande. Ved et regelmæssigt eftersyn kan du også få foretaget en tandrensning, ligesom du kan få instruktioner i, hvordan du bedst renser og børster dine tænder.

Der kan med andre ord være rigtig mange penge at spare i længden ved at gå regelmæssigt til tandlægen, og samtidig kan du minimere risikoen for behov for større indgreb.

Annonce

Hvilken tandlæge skal man så vælge?

Der findes utrolig mange tandlægeklinikker rundt omkring i København, og uanset hvilken tandlæge i København du vælger, så kan du være sikker på at få den rette hjælp, som du har behov for. Det kan dog være en rigtig god ide at vælge en tandlæge, der er beliggende tæt på ens egen hjemadresse. Det kan især være en fordel, hvis du skal have lavet en større behandling eller en operation, så du ikke skal på cykel, med bussen eller lignende for at kunne komme hjem efterfølgende.

Hvis du bor på Østerbro, kan du for eksempel vælge en tandlæge på Trianglen, eller du kan vælge en af de mange andre klinikker i området.

Et andet godt råd når du skal vælge tandlæge er, at du med stor fordel kan vælge en klinik, der kan tilbyde alle behandlinger. Nogle tandklinikker kan for eksempel ikke selv lave kroner, og så er du nødt til at få den lavet hos en anden klinik, hvis du en dag står og skal bruge sådan en.

Annonce

Tips til sunde tænder:

  • Undgå for meget sukker og kulsyreholdige drikke
  • Børst tænder morgen og aften – gerne med en elektrisk tandbørste
  • Husk at bruge tandtråd eller tandstikkere hver dag
  • Besøg tandlægen regelmæssigt

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Alarm112

Politimand trækker sit våben under optøjer ved fodboldkamp

Annonce
Annonce
Alarm112

Person er blevet stukket med kniv til fest

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

Retssag

Læk om pensionssager fra Frederiksberg Kommune skal for Højesteret

Indland

Zoologisk Museum lukker for at genopstå i større skala

Indland

Terrorsikring lukker for biler på Amalienborg Slotsplads

Erhverv

København vil afhjælpe mangel på hænder med ledige svenskere

Alarm112

Anklager kræver mindst fire år efter dødsulykke med fodgænger

Alarm112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Indland

Forfatter Anders Bodelsen er død

Trafik

Nu kommer elløbehjul tilbage til Københavns gader

Alarm112

Taxavognmand kan miste bil efter chaufførs kørsel

Indland

Rod i københavnske jobcentre får konsekvenser for direktør

Annonce