Annonce
KøbenhavnLIV

Pizza & Sandwich X er bedst

Vinder Haydar Arabaci står foran sin restaurant Pizza & Sandwich X, der af kunderne er vurderet til at være det bedste Take away i Vanløse. - Foto. Hungry.dk
Annonce

Kvalitet og hurtig levering er en stor del af forklaringen på at Pizza & Sandqich er kåret til at være den bedste restaurant i Vanløse. Og så fordi alt er lavet helt fra bunden, forklarer indehaver Haydar Arabaci stolt, efter han har fået at vide, at kunderne på Hungry.dk har kåret Pizza & Sandwich X på Sallingvej som det bedste takeaway sted i Vanløse. Han fortsætter.

- Vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste der gør. Derfor bliver jeg ekstra glad, når vi sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde, siger indehaver Haydar Arabaci stolt.

Det er udelukkende brugerne i Vanløse, som har haft mulighed for at stemme på Pizza & Sandwich X ind på 1. pladsen.

- Via vores egne data og kundernes bedømmelser, har vi et godt billede af, hvilke restauranter, der er mest populære I Vanløse. Men den endelige vinder, har vi ladet være fuldstændig op til takeaway kunderne at bestemme, siger administrerende direktør i Hungry.dk, Rune Risom.

Der var i alt seks nominerede restauranter i Vanløse. De nominerede var: Pizza Palace, Pizza & Sandwich X, Yaki Yaki Sushi, Sushi Station, Oriental Pizza Bar og Nini Sushi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frederiksberg – et vidt begreb

#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Bolig

Nedrivning på Smedestræde er næsten færdig

Debat

Klumme: Billige boliger på Brugsen-grunden

Kultur

Pligten kalder 1. oktober på Stairway

Annonce