Annonce
Debat

Politi og myndigheder må sætte hårdt ind over for ballademagerne i nattelivet

De lune nætter får de festglade unge til at søge mod offentlige gader. Arkivfoto: Klaus Sletting
Annonce

De lune sommernætter har budt på usædvanligt voldsomme begivenheder i forskellige bydele i København, hvor ikke mindst Islands Brygge har været hårdt ramt.

Men også i Nørrebroparken, Fælledparken, Sandkaj, Marmormolen, på Refshaleøen, Ofelia Plads og Amager Fælled har den været gal.


Det er umuligt at passe et arbejde ordentligt, når nætterne blive ødelagt af høj musik, råben og skrigen samt hvinende bildæk

Peter Skaarup, Dansk Folkeparti


De unge, festende ballademagere er alt for ofte helt uden for pædagogisk rækkevidde og fester til langt ud på natten, uden den mindste hensyntagen til beboerne i området.

Det tager jeg nu op i Folketinget med justitsminister Nick Hækkerup. Det nytter altså ikke, at hårdtarbejdende københavnere såvel som sårbare ældre københavnere bliver berøvet deres nattesøvn.

Det er umuligt at passe et arbejde ordentligt, når nætterne blive ødelagt af høj musik, råben og skrigen samt hvinende bildæk ofte bedrevet af grupper af unge mænd –ikke sjældent med baggrund i en mellemøstlig machokultur.

Om nattemenneskene, der holder københavnerne vågne, er studerende, bandemedlemmer eller noget helt tredje, er dog ikke afgørende for den påkrævede indsats.

Tiden er kommet til at slå hårdt ned på de støjende natteravne. Politiet bør derfor instrueres til at uddele bøder med hård hånd samt bure de mest genstridige elementer inde.

Endvidere bør der uddeles opholdsforbud med rund hånd og idømmes fængselsstraf ved overtrædelse af disse. Nu må nok være nok ift. de unges voldsomme og støjende natteroderi!

Annonce
Annonce
Bolig

Nedrivning på Smedestræde er næsten færdig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Billige boliger på Brugsen-grunden

Kultur

Pligten kalder 1. oktober på Stairway

Kultur

Nyt byrumsmøbel foran Krudttønden

Kultur

En rigtig dansk familie kom til byen

Indre By

Røde Kors har brug for din hjælp

Annonce