Annonce
KøbenhavnLIV

Politiet intensiverer indsatsen i Nørrebroparken

Ny ladestation bag rådhuset. - Foto: Clever PR

Københavns Politi har den seneste tid intensiveret indsatsen i Nørrebroparken for at gøre parken til et tryggere sted at opholde sig. Igår blev tre mænd anholdt for handel med hash.

Annonce

Igår mandag blev tre mænd anholdt for at sælge hash i Nørrebroparken. En 26-årig var i besiddelse af 26 store joints, 79 almindelige joints og knap 14 g hash, mens en 39-årig blandt andet blev taget med 17 store joints på sig. Den tredje mand blev blandt andet anholdt for at sælge en joint til en 15-årig dreng.

Københavns Politi har i flere år oplevet en konstant hashhandel i Nørrebroparken, og den seneste tid har de intensiveret indsatsen i området for at gøre parken til et mere trygt sted at opholde sig. Det foregår i et samarbejde mellem nærpolitiet, færdselspolitiet og Operativ Specialafdeling.

Annonce

Kyniske bagmænd

Og der er brug for et stærkt samarbejde på tværs, da det er kyniske bagmænd, der står bag handlen, oplyser vicepolitiinspektør og leder af Operativ Specialafdeling Lars-Ole Karlsen.

»Det er vores fornemmelse, at der er tale om organiserede kriminelle, og de er ligeglade med, hvem de sælger til. I går anholdt vi en mand, der solgte hash til en 15-årig dreng. De er ligeglade med alt andet end profit,« siger han.

Annonce

Hjælp politiet

Københavns Politi er bekendt med den udfordring, at sælgerne kommer tilbage til Nørrebroparken, så snart politiet er taget afsted. Derfor opfordrer Lars-Ole Karlsen borgere til at henvende sig, hvis de ser noget, der kan hjælpe politiet i deres arbejde.

»Ser man en kriminel handling, interessante køretøjer eller ser man, hvor narkotikaen eller pengene bliver gemt, må man endelig kontakte os,« siger han.

Københavns Politi har meget fokus på Nørrebroparken, og politiet kigger ofte forbi, både i uniform og i civil, oplyser vicepolitiinspektøren.

»Nærpolitiet er ofte i uniform, færdselspolitiet og politihestene er jo altid i uniform, men vores afdeling er i civil. Så selvom man ikke ser synligt politi i parken, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er til stede,« siger Lars-Ole Karlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydhavnen

På to hjul rundt i Sydhavnen

Frederiksberg

En invitation til Godthåbsvej

Annonce