Annonce
Debat

Politiforlig giver nattero i København

Jakob Næsager. Foto: Søren Bidstrup
Annonce

Læserbrev: Vi får mere politi på gaden med det nye politiforlig. Der ansættes flere betjente, og derudover frigøres mange betjente fra køreprøver, idet disse opgaver fremover skal løses af andre faggrupper.

I København - og ikke mindst på Islands brygge, på Sandkaj og Marmormolen i Nordhavn og langs Christianshavns Kanal - kan vi glæde os over, at kommunen nu endeligt får lov at oprette et kommunalt ordenskorps, der kan skride ind over for den megen støj ikke mindst i sommermånederne.

Det bliver godt for de mange beboere, der har haft svært ved at sove på grund af støj foran deres soveværelsesvinduer. Mange københavnere har reelt været retsløse, når politiet ikke har haft tid til at komme og sikre ro, og kommunen hidtil ikke har haft lov til at påtage sig opgaven. Det bliver der nu lavet om på.


København skal fungere tryggere i hverdagen

Jakob Næsager


Endelig får vi lov at beholde politihestene i København. De er gode til at sikre orden og overblik ved demonstrationer og optøjer. Betjentene har overblik over situationen, kan videofilme så der er dokumentation til retssager og de kan skabe ro i større folkemængder.

Politiforliget - med stort set alle Folketingets partier undtagen Venstre - bliver godt for København. København skal fungere tryggere i hverdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
112

Gartner fundet død i trætop

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce