Annonce
Kultur

Populær musikfestival sætter fokus på kunst: Artister søges til 2021-udgaven

2021 bliver året, hvor Carpark Festival udvikler sig til både at være en musik- og kunstfestival. Hvis du er interesseret i at bidrage til at give de festglade gæster en kunstnerisk oplevelse, så kan du allerede søge om det nu. Foto: Johan Stauner Bill

Carpark Festival, der er drevet af lokale og frivillige kræfter, afholdes fra 30. juli til 31. juli, hvor gæsterne kan forvente en sammensmeltning af kultur, oplevelser, aktiviteter, kunst og musik. I år bliver det syvende gang, at festivalen løber af stablen under Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro - men hvor arrangementet førhen blev betegnet som en musikfestival, bliver det i år betegnet som både en musik- og kunstfestival.

Med ambitionen om at trække kunsten ud af institutionerne og udstillingshallerne og ind i et inkluderende miljø, søger Carpark Festival artister i vækstlaget, altså ikke-etablerede kunstnere eller kunstnergrupper, til at præsentere et eller flere værker. Det er kun fantasien, der sætter grænserne: Værket kan nemlig være alt fra en stor skulptur til en live-performance.

Rammerne er frie, men kunsten skal være inkluderende og bygge bro mellem mennesker og kunst. Carpark Festival prioriterer desuden bæredygtighed og opfordrer alle aktører til at tage stilling til, hvordan deres bidrag passer ind i en bæredygtig dagsorden. Det kan både være social-, miljømæssig- eller økonomisk bæredygtighed.

Annonce

I 2019 havde festivalen over 4000 besøgende gæster, og hvis alt går efter planen, så kan sommeren 2021 blive tidspunktet, hvor folk kan samles og hylde fællesskabet til et arrangement med et lokalt og kulturelt islæt.

Artisterne kan tilmelde sig og læse mere via Carpark Festivals hjemmeside carparkfestival.dk. Tilmelding er åben fra 17. februar til 17. marts.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce