Annonce
Debat

Vestfrederiksberg har brug for mere fokus

Michael Vindfeldt vil have yderligere fokus på det vestlige Frederiksberg. Arkivfoto: Michael Paldan
Annonce

Læserbrev: Nikolaj Bøgh (K) tager det noget ilde op, at jeg på vegne af Socialdemokratiet har tilladt mig helt grundlæggende at undre mig over, at flertallet på rådhuset prioriterer 120 millioner kroner til en underjordisk p-kælder bag rådhuset og en fornem pladsdannelse, millioner til en modernisering af Frederiksberg Runddel og atter flere millioner til en mærkværdig pladsdannelse midt på Roskildevej foran Zoo, som ingen har set skyggen af et skitseprojekt til.


Politik handler nu engang også om at spørge, om pengene kan bruges bedre.

Michael Vindfeldt (S)


Tag ikke fejl. Mange af disse projekter er gode og vil sikkert være pæne. Ligesom de millioner, som Bøgh har fået afsat til nye bænke til Frederiksberg Allé, også er det.

Men politik handler nu engang også om at spørge, om pengene kan bruges bedre.

Og i socialdemokratiets optik er der altså i højere grad brug for mere tryghed, mere lys og flere kriminalpræventive tiltag i det vestlige Frederiksberg, end der er behov for flotte nye pladser i indre Frederiksberg.

Vi bør få sat en stopper for mistænkelig adfærd både på Dirch Passers Allé, men også ved og i Lindevangs parken. Vi bør sikre, at ingen ung kommer ud i noget skidt, fordi man ser op til en storebror, der er kommet let til nogle hurtige penge. Vi må aldrig finde os i, at utryghed og frygt finder en plads på vores Frederiksberg.

Men det kræver fokus. Meget mere fokus på det vestlige Frederiksberg; ikke mindst fra det nuværende borgmester-partis side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Vanløse

Werge stiller op til Folketinget

Nordvest

Kirsten på 80 år skriver julen ind

Debat

Ghettoplanen handler om børnene

Annonce