Annonce
Byliv

Reffen forlænger sæsonen: Åbner spisehal i gammel maskinhal

Den nye spisehal 'Werkstatt' byder på en hyggelig atmosfære og mad fra alle verdenshjørner. Pr-foto
Annonce

Reffen forbindes ofte med sommerferie og godt vejr, men nu tager det populære spisested også del i vintersæsonen. En helt ny indendørs spisehal bliver nemlig åbnet, og hermed forlænger Reffen sæsonen og holder åbent året rundt.

Spisehallen har navnet 'Werkstatt' og er en 1.000 kvadratmeter maskinhal, der fremstår rå og upoleret. Her kan du få street food fra alle verdenshjørner og tage del i en stemning, der er til forveksling med det gamle Papirøen.

Hallen byder på alt lige fra afterwork-hygge til en afslappende søndagstur med familien. Hyggen suppleres desuden med musik, spil og events.

- 'Werkstatt' er ikke blot Reffens nye spisehal. Vi har genoplivet en historisk bygning, som nu bliver knudepunkt for street food, musik, aktiviteter og underholdning i København, siger Ruben Passer, administrerende direktør for Reffen, i en pressemeddelelse.

Det alsidige udvalg af mad består blandt andet af sydstaternes hede simreretter og indiske lækkerier. Rummet vil ydermere bestå af levende lys og en atmosfære, der sætter den travle hverdag på pause.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brand på folkeskole i Nordvest her til aften

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

Annonce