Annonce
Kultur

Regionen poster millioner i nye kulturevents

Copenhell Festival på Refshaleøen får i 2021 følgeskab af en ny sci-fi-, rollespils- og fantasymesse. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce

I påskeugen 2021 bliver der Copenhagen Gaming Week med e-sport-turnering i Royal Arena samt film, koncerter og kunst i hele København. Og i juni 2021 en helt ny messe 'CopenHell Con' i den gamle B&W-hal med science-fiction, rollespil og fantasy under rockfestivalen CopenHell.

Det er to af de syv nye events, som regionsrådet i Region Hovedstaden bakker op med seks millioner kulturkroner for at løfte et område, der i særlig grad er ramt af coronakrisen.

Derudover er der givet penge til ’ActionHygge’, som under gadefesten Distortion arrangerer sport og udfoldelse for hele familien. 'Lad legene begynde', hvor Experimentariums tagterrasse danner rammen for en OL og para-OL By. Teater Solaris arrangerer eksperimenterende musisk dialogteater under titlen '#Me Too – også mig' i fire kulturhuse i København. Samt Sound Dues - en international jazzfestival i Helsingør i kombination med gastronomi, livsstil og erhverv.

Der var 10 ansøgere til puljen. De syv events modtager hver støtte fra regionsrådet på imellem 0,5 og 1,5 mio. kroner. Samlet forventes de at samle over 230.000 publikummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce