Annonce
Politik

Reissmann trækker sig som overborgmester-kandidat

Mette Reismman (S) cykler frem mod næste kommunalvalg, men ikke som overborgmesterkandidat. PR-foto
Annonce

Alt tyder på, at der kun bliver en kandidat til posten som socialdemokratisk overborgmesterkandidat til næste valg, nemlig den nuværende regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

Mette Reismann, som ellers som den første officielt havde meldt sig som bejler, skriver nu på sin Facebook-profil, at hun ikke stiller op.

- Jeg har gennem den sidste uge talt med folk i og omkring partiet og tænkt tingene igennem. Socialdemokratiet i København skal samles igen, hvilket er større end mine ambitioner, og jeg vil ikke stå i vejen for, at det kan ske så hurtigt som muligt med én person i spidsen. Derfor har jeg besluttet mig for at trække mig som overborgmesterkandidat og bruge min tid og kræfter på at føre valgkamp som BR kandidat med det stærkeste hold bag mig. For et stærkere og bedre København.

Der er deadline i morgen, søndag 8. november, for at melde sig som kandidat, men da en bred kreds af socialdemokrater har bakket op om Sophie Hæstorp Andersen, tyder alt på, at hun er den eneste kandidat til at stå nummer et på listen hos Socialdemokratiet i København til kommunalvalget om et år.

Indtil da er Lars Weiss overborgmester, efter Frank Jensen trak sig i utide i sidste måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Magtens frie løb?

Krim

Sascha troede hun så gerningsmanden bag de hovedløse høns flygte: Men Dan skulle bare tisse

Vanløse

Nærpoliti: Sådan undgår du indbrud

Erhverv

BarUno bliver til Superbello

Annonce