Annonce
KøbenhavnLIV

Rejsegilde på coronamanér: Ny Østre Landsret rejser sig til trods

Nede på Nordhavn er byggeriget til den nye Østre Landsret undervejs og i går tirsdag kunne man fejre rejsegilde til trods for corona. Foto: Jens Skinnebach
Annonce

Der er et nyt Østre Landsret undervejs, og coronaudfordringer til trods kunne byggeriet i går fejre en vigtig milepæl; der var nemlig rejsegilde på sand coronamanér.

Her kunne byggeriets fremskridt fejres med håndsprit i rigelige mængder og god afstand.

Ved rejsegildet, var der også plads til en tale fra afdelingschef Jens Skinnebach fra A. Enggard, som er totalentrepenør på projektet. Her blev der især vægtet ros til håndværkerne, som har været særligt omstillingsparate til at arbejde i henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Byggeriget, der er bestilt af Bygningsstyrelsen på vegne af Domstolsstyrelsen, skal stå klar til ibrugtagelse i slutningen af 2021. Byggeriget skal danne rammerne for det nye Østre Landsret, der opføres på den 4.600 kvadratmeter store grund i Trælastholmen, købt af By & Havn i 2017.

Det nye Østre Landsret bliver en bygning på 20.000 kvadratmeter, som arkitektonisk skal signalere troværdighed, imødekommenhed og tryghed. Ligeledes skal bygningen bæredygtighedcertificeres efter DGNB-standarden /dansk standard for bæredygtigt byggeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce