Annonce
Byudvikling

Reklamefirma fortalte ikke sandheden til deres kunder

Reklameskiltet er indtil videre slukket på Roskildevej. Foto. Chili Djurhuus
Dokumenter, som VanløseLIV er kommet i besiddelse, viser, at reklamebureauet NxtMedia ikke har fortalt deres kunder sandheden.
Annonce

- Reklameskiltet er ulovligt, da der ikke er afgivet byggetilladelse fra vores side. Der er fra ejers side ej heller søgt om byggetilladelse til skiltet.

Det er ordene fra Teknik- og Miljøforvaltningen, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed, da VanløseLIV skriver til dem for at få bekræftet, at den aktindsigt vi har modtaget indeholder alle dokumenter. Dokumenter der viser en masse klager over lysskiltet på Roskildevej - dengang det var tændt, - men ikke en ansøgning om tilladelse hverkan fra ejeren af grunden eller Nxtmedias side.

Det til trods for, at Marketingschef i Altan.dk Ulrik Knudsen har udtalt til VanløseLIV.

- NxtMedia har fortalt mig, at de har søgt om byggetilladelse hos Københavns Kommunen, men da det er en meget langsommelig proces, har han slukket skærmen og afventer svaret på tilladelsen.

Annonce

Påbud udsendt

Hvorfor NxtMedia, ifølge VanløseLIVs dokumentation, ikke fortæller sandheden til deres kunder eller søger byggetilladelse, har vi spurgt NxtMedia om i en mail. Vi har også taget til kontakt til ejeren af grunden, og spurgt om det samme. Ejeren har tidligere udtalt til VanløseLIV.


Såfremt ejer af matriklen, hvorpå skiltet er opført ikke efterkommer vores krav om lovliggørelse fremsender vi et påbud. Og såfremt ejer også negligere påbuddet anmeldes forholdet som en politisag.

Teknik- og Miljøforvaltningen, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed


- I skal kontakte Nxtmedia, der har sat skiltet op, da han mener at det er dem der har ansvaret for skiltet.

Og NxtMedia har ikke svaret på nogle af vores henvendelser.

Teknik- og Miljøforvaltningen, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed, oplyser til VanløseLIV, at den har indledet en lovliggørelsesag, hvor der er udsendt et varsel om påbud.

- Såfremt ejer af matriklen, hvorpå skiltet er opført ikke efterkommer vores krav om lovliggørelse fremsender vi et påbud. Og såfremt ejer også negligere påbuddet anmeldes forholdet som en politisag, skriver Teknik- og Miljøforvaltningen i en mail.

Om skiltet, i tilfælde af der kommer en ansøgning om byggetilladelse, bliver lovliggjort, hænger dog i en tynd tråd. Det skyldes, ifølge Teknik. og Miljøforvaltningen, at 'reklameskiltet overskrider 'byggelovens grænse på 2,5 m for konstruktioner nærmere skel end 2.5 m. og hegnslovens højdekrav på ikke over 1,8 m. i skel.'

Hvilket med andre ord vil sige, at byggeloven og hegnsloven er overtrådt.

Annonce

Altan.dk: Sagen er lukket

VanløseLIV har spurgt Altan.dk, hvordan de har det med, at NxtMedia, ifølge VanløseLIV oplysninger, ikke har fortalt dem sandheden.

Marketingschef i Altan.dk Ulrik Knudsen skriver i en sms.

- Jeg har intet hørt fra NxtMedia, siden jeg fik besked om, at de havde lukket skærmen, og at vi ikke skulle betale for den korte tid, vores reklame havde været på skærmen. Så for vores vedkommende er sagen lukket.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte redaktionen på chili@vanloseliv.dk

VanløseLIV følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Annonce