Annonce
112

Rystet mor: Børn finder pistol i mose

Magneten på billedet er ikke den som blev brugt ved magnetfiskeriet i Degnemosen. Foto: Scanpix/Kasper Palsnov
Annonce

Det var en flok børn fra fritidsklubben Borup Klub - Fritidscenter Bispebjerg, der kort efter ankomsten til Degnemosen tirsdag eftermiddag gjorde et bemærkelsesværdigt fund.

Gruppen af børn skulle magnet-fiske. Og her skete det, at magneten tiltrak en pose fra mosens bund, hvori der lå en pistol.

Politiet blev kontaktet og kom omgående til stedet. Våbnet blev sikret og blev taget med på stationen til videre tekniske undersøgelser.

Meline Walther Brask er mor til Rosa, som var med på fisketuren. Hun synes det er barske løjer i børnehøjde.

- Jeg blev chokeret over at høre om fundet. Og så alligevel ikke. Jeg har haft børn i Nordvest i 12 år, og de har efterhånden oplevet lidt af hvert. En sådan hændelse hører desværre ikke til sjældenhederne. Jeg kan godt engang i mellem tænke på, om Nordvest er det rigtige sted at lade børn vokse op, siger Meline Walther Brask.

Københavns Politi bekræfter, at de mandag eftermiddag fik en anmeldelse om, at magnetfiskere havde fisket en sort plasticpose op af Degnemosen. I posen lå der en pistol. Kriminalteknikere er nu i gang med at identificere, hvilken model der er tale om, men det er formentlig en pistol af ældre dato. Der var ikke noget magasin i pistolen.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra fritidsklubbens pædagogiske leder, men de ønsker ikke at udtale sig om hændelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Bageri åbner pop-up i Det Kongelige Teater

Klumme

Ventetiden er til visioner

Annonce