Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den perfekte menu til dit arrangement

Dette indhold er sponsoreret

Bor du i Københavnsområdet, og er du i gang med at planlægge et større arrangement, som en barnedåb eller et bryllup, for alle dem du kender, så kan det være svært at finde den helt rette menu, så der er noget for alle. Her skal man gøre sig nogle overvejelser i forbindelse med planlægningen af alt det praktiske der kan være omkring valget af menu. Der findes catering i København, som kan bringe maden ud, som gør det nemt for en selv, så man har kan tilbringe en hyggelig aften i godt selskab, uden at skulle tænke på madlavning og opvask. Maden er bare en vigtig del af et arrangement, og man vil gerne have, at der er noget for alles smag og at maden bare er god. Hvis du har brug for inspiration til hvordan du får fundet den menu der passer til dit arrangement, så læs med her, hvor du får tre gode ideer til hvordan du får den perfekte menu.

Bestil udefra

Hvis man ikke har de helt store evner i et køkken, så kan det være en fordel at undersøge hvem der bringer mad ud af huset til arrangementer. Mange tilbyder forskellige menuer eller retter, som man kan kombinere alt efter hvilket stil eller sag man ønsker til sine gæster. På den måde kan man få opfyldt alles behov og ønsker, samtidig med at man selv er med til at vælge menuen.

Annonce

Hold det enkelt

Vil du gerne selv stå for maden til dit arrangement, så skal man gøre sig nogle grundige overvejelser, inden man kaster sig ud i det. Det kan være en god ide at holde det enkelt eller forenkle ens livret, så det bliver nemt for en selv, at lave til så mange gæster. Ved at holde det enkelt, gør at man ikke selv skal bruge for meget tid i køkkenet, men kan bruge tiden på sine gæster i stedet.

Annonce

Medbring dessert

En sidste ide, som mange benytter sig af, er at få nogle af sine gæster til at medbringe en hjemmebagt kage eller is i stedet for en gave. Med denne ide, gør det ens planlægning nemmere, ved at have delt desserten ud blandt gæsterne. På den måde sparer man selv noget tid på forberedelsen og man får et stort kagebord med forskellige kager, som falder i gæsternes smag, så der er noget for alle.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Alarm112

Politimand trækker sit våben under optøjer ved fodboldkamp

Annonce
Annonce
Alarm112

Person er blevet stukket med kniv til fest

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

Retssag

Læk om pensionssager fra Frederiksberg Kommune skal for Højesteret

Indland

Zoologisk Museum lukker for at genopstå i større skala

Indland

Terrorsikring lukker for biler på Amalienborg Slotsplads

Erhverv

København vil afhjælpe mangel på hænder med ledige svenskere

Alarm112

Anklager kræver mindst fire år efter dødsulykke med fodgænger

Alarm112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Indland

Forfatter Anders Bodelsen er død

Trafik

Nu kommer elløbehjul tilbage til Københavns gader

Alarm112

Taxavognmand kan miste bil efter chaufførs kørsel

Indland

Rod i københavnske jobcentre får konsekvenser for direktør

Annonce